POČELO VELIČANSTVENO SLAVLJE U ZAGREBU! Soraja podelila snimke – Od trudnoće do neviđene SREĆE

 POČELO VELIČANSTVENO SLAVLJE U ZAGREBU! Soraja podelila snimke – Od trudnoće do neviđene SREĆE

Foto: Instagram prinscreen/sorajavucelic

Jedna od prvih starleta sa ovih prostora, Soraja Sara Vučelić svoju popularnost stekla je učešćem u rijaliti programu, a pažnju javnosti je uspela da zadrži svojim luksuznim životom, putovanjim po ekskluzivnim mestima, kao i druženju sa bogatim i misterioznim muškarcima.

Poslednja u nizu vesti koja je ugledala svetlost dana o popularnoj crnogorskoj starleti, pored toga što joj je zabranjen ulazak u Republiku Srbiju, jeste i da se nalazi u blagoslovenom stanju, da je trudna. Prema pisanju medija, ona se nalazi u 9. mesecu trudnoće i čeka sina. Međutim, ono što je objavila na svom Instagram profilu, mnoge je ostavilo bez teksta.

soraja
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić


Na svom Instagram profilu, Soraja je podelila snimak na kom se vidi da prisustvuje jednoj privatnoj proslavi i da je u zanosu slusala reči pesme, koja je očigledno pogodila.

– Svake noći sanjam tvoje oči, sve se nadam da ćeš opet doći. Nema dana da ne mislim na tebe, na mene, na uspomene – glasio je stih pesme koji je Soraja podelila sa svojim pratiocim.

Soraja Vučelić
Foto: Instagram/Printscreen/sorajavucelic


Pomenuta proslava odvijala se u Zagrebu, a Soraja je bila tajanstvena objavivši ovaj snimak, budući da nije želela da pokaže u kakvom se društvu nalazi, te da li je možda i njen izabranik tu. Njen izabranik je kako se pisalo, poznati hrvatski biznismen koji živi upravo u Zagrebu.

Ono što je javnosti zapalo za oko, jeste činjenica da je trudna Soraja prema svemu sudeći konzumirala alkoholna pića. Ovo je kod pojedinih izazvalo osude, dok su drugi pronašli razumevanje za popularnu starletu. Ipak, ne treba isključiti mogućnost, da je jedna od njenih prijateljica držala čašu, a ne Sara.

Soraja Vučelić
Foto: Instagram/Printscreen/sorajavucelic