“POČELA JE ŽUSTRA RASPRAVA, A ONDA JE PUKLO” Komšije o pucnjavi na Voždovcu – do detalja opisali krvave scene

 “POČELA JE ŽUSTRA RASPRAVA, A ONDA JE PUKLO” Komšije o pucnjavi na Voždovcu – do detalja opisali krvave scene

Foto: Srbija Danas/M.D.

Muškarac (40) uhapšen je nešto pre podneva, zbog sumnje da je sat vremena ranije pucao i u jednom stanu na Voždovcu teško ranio muškarca (51). Kako se nezvanično saznaje, napadač i teško ranjeni su se poznavali, a svemu je prethodila svađa.

 Kako se sumnja, uhapšeni je iz pištolja ispalio više hitaca i ranio povređenog u ruku i stomak. Posle pucnjave pobegao je iz stana, ali ga je policija brzo pronašla i uhapsila – kaže izvor. Na mesto zločina brzo je stigla i Hitna pomoć, koja je teško ranjenog muškarca prevezla u bolnicu, gde se lekari bore za njegov život.

Policija i tužilac Višeg javnog tužilaštva juče su nekoliko sati vršili uviđaj. – Uzete su i izjave komšija, kao i snimci sa sigurnosnih kamera. Izjavu će, kada se oporavi, dati i ranjeni – kaže sagovornik Kurira. Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni je malo pre pucnjave došao u stan ranjenog.

@srbija_danas Prvi snimak sa mesta pucnjave na Voždovcu #beograd #belgrade #beogradtiktok #vozdovac #srbija #serbia #srbijatiktok #balkantiktok ♬ original sound – Srbija Danas

– Počela je žustra rasprava, čula sam muškarce kako se svađaju, a onda je puklo. Mislila sam da su se možda potukli, ali nisam ni pomislila da neko puca, naročito što smo u to vreme u zgradi uglavnom mi stariji i mlađa deca – kaže jedan komšija.

Komšije kažu i da se zločin dogodio na petom spratu.

– Ne poznajem ranjenog komšiju, ali priča se da su poznati po tome što imaju veze sa drogom. Čula sam kada je puklo, ali mi je zvučalo kao da je nekom pao komad nameštaja, plakar ili nešto tako veće. Ne poznajem ni čoveka koji je ranjen niti tog koji je uhapšen – kaže jedna komšinica, dok druga dodaje da je zatekla krv u liftu.