PO POVRATKU IZ PRODAVNICE ZATEKLA SINA (2) SA KANAPOM OKO VRATA Detalji horora u Kikindi, krici odzvanjali ulicom

 PO POVRATKU IZ PRODAVNICE ZATEKLA SINA (2) SA KANAPOM OKO VRATA Detalji horora u Kikindi, krici odzvanjali ulicom

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković/Shutterstock

Dečak star samo dve godine nastradao je danas u Kikindi dok je majka otišla do prodavnice.

Tragedija kakva se u Kikindi ne pamti, dogodila se tokom ranih popodnevnih časova na periferiji grada, u ulici Sterije Popovića.

Pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, nastradao je dvogodišnji dečak. On je bio sa bratom blizancem sam u kući, dok je njihova majka, na kratko, otišla do obližnje prodavnice. Prema saznanjima Kurira, majka je po povratku iz prodavnice zatekla sina sa kanapom venecijanera oko vrata:

– Istračala je na ulicu i iz sveg glasa počela da doziva pomoć. Jedna komšinica pozvala je Hitnu pomoć, a druga, medicinska sestra, pokušala da dečala spasi i davala veštačko disanje – prenele su košmije detalje tragedije koja je dirnula u srce sve Kikinđane. Sanitetsko vozilo je dečaka prebacilo u kikindsku Opštu bolnicu, ali pomoći za njega, nažalost, nije bilo:

– Dečak je na Prijemno odeljenje primljen bez znakova života. Na mere reanimacije nije reagovao, pa je konstatovana smrt – bilo je sve što je rečeno u bolnici.

Ni u kikindskoj policiji zasad nema opširnijih informacija o nezabeleženoj tragediji. Samo je potvrđeno da je preminuo dečak koji je početkom novembra trebalo da napuni dve godine. Uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije:

– Istraga je u toku, a ovom slučaju je obavešteno zrenjaninsko Više javno tužilaštvo – potvrđeno je u policiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *