PLJUŠTI KAO IZ KABLA, GRAD TUČE ŽESTOKO! U Novom Sadu počelo JAKO nevreme, smrklo se nad Suboticom! Crnilo nad Vojvodinom! (VIDEO)

 PLJUŠTI KAO IZ KABLA, GRAD TUČE ŽESTOKO! U Novom Sadu počelo JAKO nevreme, smrklo se nad Suboticom! Crnilo nad Vojvodinom! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Kao što su meteorolozi danas najavili, veliko nevreme je ponovo zahvatilo sevrene delove Srbije. Posle sunčanog i toplog prepodneva počela je kiša sa gradom. Posebno su se na udaru našli severozapadni delovi zemlje, tačnije Bačka i Novi Sad, kao i gradovi Irig, Bačka Topola…

Oluja je već počela u Novom Sadu i prema snimcima dostupnim na Instagram stranicama, može se videti da padaju i kiša i grad. Nad Suboticom su se nadvili crni oblaci, ali za sada nema olujnog nevremena.

U Subotici je počeo da duva jak vetar, pada i kiša, ali nema oluje. Takođe se navodi da je temperatura u ovom gradu pala za nekih deset stepeni. 

Oblačno je i grmi s vremena na vreme, ali kako stoje stvari, ozbiljnija oluja je za sada zaobišla ovaj grad na samom severu naše zemlje.

Prethodno je RHMZ izdao važno upozorenje za početak vremenske nepogode u Vojvodini u narednih sat vremena.

Građani bi trebalo da izbegavaju otvorena mesta i šetnje dok traje nevreme, kao i da se drže uputstava o bezbednosti dok traju vremenske nepogode. Prethodnih dana su i MUP RS i RHMZ uputili niz obaveštenja i upozorenja kojih se treba pridržavati.