PLJUŠTE TUŽBE VAN RIJALITIJA – DOBILA JE OTKAZ! Bivša učesnica šokirala sve! Rešila sve da naplati (VIDEO)

 PLJUŠTE TUŽBE VAN RIJALITIJA – DOBILA JE OTKAZ! Bivša učesnica šokirala sve! Rešila sve da naplati (VIDEO)

Bivša zadrugarka Marina Popović gostovala je prvi put nakon svog izbacivanja u emisiji na RED televiziji.

– Dočekao me je šok, otkaz Ugovora u radu. Ja sam podnela zahtev za neplaćeno odsustvo, u međuvremenu to nije realizovano, danas sam otišla da uzmem raskid Ugovora u radu – rekla je Marina.

 Želiš li da se obratiš poslodavcu – pitao je Panda.

 Šta reći poslodavcu? 26 godina radnog staža bez greške, toliko odličnih rezultata, to ćemo naravno rešiti na drugi način. Jednostavno je to diskreciono pravilo direktora, nov je došao. Konkurisala sam par puta za generalnog direktora, prošla sva mesta, ne znam zašto je tako odlučio, ali me je ostavio bez egzistencije. Hvala mu! Pričalo se u Zadruzi, kada je Matora rekla da sam prevarila firmu, tu će uslediti tužbe, ali je ustala i to rekla…Zaista kad sam izašla, videla sam da je to objavljeno u novinama da sam ja dobila otkaz zbog prevare, što je neistina. Drugo je da sam ja varala svog supruga u našem hotelu. Mi smo na železnici imali hotele gde odmaramo, kao naša kancelarija, apsolutno ničeg nije bilo. Što se tiče prevare, to nije bilo – rekla je Popovićka.

– Je l’ postoje kolege sa kojima nisi u dobrim odnosima – pitao je Panda.

– Nikoga ne mrzim, znaju me kao jako odgovornu osobu, ali naravno da postoje kolege koje te vole i ne vole. Nije lako doći do tog mesta. Međunarodna revizija je pohvalila da nikad ništa nije našla u mom radu – rekla je Marina.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: VIKTORIJA MITROVIĆ ULAZI U ZADRUGU – Majka me se stidi! Progovorila o Marku Osmakčiću