“PLJUNUO BIH JE NA ULICI…!” Žestoko prozivanje Jovane Jeremić: “Nadam se da će da LETI DA PINKA!”

 “PLJUNUO BIH JE NA ULICI…!” Žestoko prozivanje Jovane Jeremić: “Nadam se da će da LETI DA PINKA!”

Uroš Ćertić, diskvalifikovani učesnik Zadruge, i pre samog ulaska je osuo paljbu po aktuelnoj voditelji jutarnjeg programa na Pink televiziji, Jovani Jeremić.

Sada se ponovo oglasio, te se žestoko obrušio na voditeljku, nazivajući je moralnom nakazom i dvorskom ludom.

–  Kao i u rijalitiju što se ispostavilo, tako i u stvarnom životu, svi na kraju uvide iz ličnog iskustva da je Uroš bio bar za 80 odsto u pravu i da su ljudi koje ne cenim, ponekada sa debelim razlogom kritikujem i koje bih kada bih video na ulici možda čak i pljunuo da nisam gospodin 4. koleno sa Dorćola.

 Sada svi hoće da biju, linčuju ljude sa kojima sam jedinima imao konflikte i konačno svi su dobili malo hrabrosti a i uvideli da nije samo “luda” nego ozbiljno zla dvorska luda. Ova po mom mišljenju moralna nakaza je sada konačno svima dokazala a meni odavno još na Happy TV da ponavljam, po mom mišljenju je stvarno jako jako prost i loš čovek. Još jedna ovakva izjava i nadam se da će da leti sa Pink TV od kojem svakog vikenda jutra pravi low budget Happy TV što zbog ponašanja, vokabulara, bolesnih Zoolander pogleda u kamere, odevnih kombinacija i gostiju koje su čak gore i Happy TV izgustirale. Fujjjj – napisao je Ćertić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: VIKTORIJA MITROVIĆ ULAZI U ZADRUGU – Majka me se stidi! Progovorila o Marku Osmakčiću