PLATA 35.000 EVRA MESEČNO! Milioner traži asistenta koji će putovati sa njim po svetu, ali postoje određeni uslovi

 PLATA 35.000 EVRA MESEČNO! Milioner traži asistenta koji će putovati sa njim po svetu, ali postoje određeni uslovi

Foto: Printscreen YouTube/christian.coppola

Milioner traži asistenta za posao iz snova.

Australijski milioner Metju Lepre u potrazi je za osobom koja će putovati s njim po svetu, a za taj “posao iz snova“, kako su ga mnogi opisali, nudi platu od 35.000 evra.

31-ogodišnji bogataš bavi se onlajn trgovinom, a u slobodno vreme putuje širom sveta i traži asistenta ili asistentkinju koji će mu se pridružiti u putovanjima, pišu mediji.

Lepre je svoje poslovno carstvo izgradio onlajn poslovanjem i tečajevima poslovnog treninga, nakon što je sa 23 godine napustio fakultet. Zbog potreba posla posetio je 30 zemalja u poslednjih pet godina.

Traži se vredna osoba

Tražim marljivu osobu koja će mi pomoći u mom poslu. Treba mi desna ruka koja će mi pomoći na putovanjima i u administrativnim zadacima – izjavio je.

Mogu da se prijave osobe bez prethodnog iskustva u tom poslu, a konkurs je otvoren za sve one koji imaju važeći pasoš, koji vole putovanja, pedantni su u svom poslu i mogu da prekinu vezu sa svojim svakodnevnim poslovima i uskoče u avion i krenu.

Osim što nudi priliku putovanja svetom uz plaćene putne troškove, milioner nudi platu od 35.000 evra, a novi asistent će moći da vozi njegove skupocene automobile.

Traži novog ličnog asistenta

Mislite da je ponuda predobra da bi bila istinita? Pa, Lepre je već uradio nešto slično. Pre četiri godine objavio je otvoreni poziv za ličnog asistenta, a tada se prijavilo oko 70.000 ljudi. Posao je na kraju dobila bivša studentkinja mode.

Iste je godine takođe pozvao ličnog fotografa da putuje s njim kako bi ga fotografisao za njegov Instagram, a nudio je platu od 32.000 evra.