“PLAŠIM SE NJEGOVE REAKCIJE KADA ODGLEDA OVU EMISIJU!” Bivša zadrugarka iznela ŠOK OPTUŽBE na račun voditelja

 “PLAŠIM SE NJEGOVE REAKCIJE KADA ODGLEDA OVU EMISIJU!” Bivša zadrugarka iznela ŠOK OPTUŽBE na račun voditelja

Svake srede u 20 časova, emisija “Između dve vatre”.

U emisiji “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas gostovala je bivša zadrugarka i pevačica Teodora Bilanović.

Teodora je nedavno šokirala javnost kada je izjavila da je trpela nasilje tokom veze sa bivšim zadrugarom i voditeljem RED televizije Milanom Jankovićem Čorbom.

Teodora je u emisiji iznela potresne detalje odnosa sa Čorbom i njene agonije, pa je izjavila da joj je čak u jednom momentu oduzeo pasoš kako ne bi mogla da ode od njega.

Podsetimo, Teodora i Čorba su započeli vezu u Zadruzi, a potom je nastavili napolju, a kako ona kaže, uspela je da pobegne od njega posle 4 meseca.

– Plašila sam se za svoj život, šta ja znam kada me uhvati za kosu i baci na pod kako ću ja udariti! On je kod njega imao taj jedan stepenik i kada me baci ja da udarim glavom, ja bih završila mrtva – pričala je ona vidno potrešena u emisiji dok joj se tresla vilica sve vreme.

– Iskreno, ja i dalje idem kod psihijatra, ali svakako sam išla i pre svega što mi se dogodilo, jer smatram da je to važno za psihičko zdravlje, ali ja se i sada plašim njega, bojim se njegove reakcije kada bude odgledao ovu emisiju, ja se uvek plašim njega, ali sam jača nego pre, zauzimam se za sebe i važno mi je da pošaljem poruku svim žrtvama nasilja! – rekla nam je Teodora.

Emisiju sa Teodorom Bilanović pogledajte klikom na link ispod ovog teksta:

ZA CELU EMISIJU KLIKNITE OVDE

SVAKE SREDE U 20h EKSKLUZIVNA EMISIJA “IZMEĐU DVE VATRE”, DETALJNIJE POGLEDAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.