PLANIRAM DA ŠTANCUJEM, PEVAĆU I SA STOMAKOM! Sanja Vučić progovorila o TRUDNOĆI, ne staje sa radom!

 PLANIRAM DA ŠTANCUJEM, PEVAĆU I SA STOMAKOM! Sanja Vučić progovorila o TRUDNOĆI, ne staje sa radom!

Sanja Vučić je nova kraljica romskih veselja! Pevačica je u poslednje vreme najtraženija na romskim svadbama i proslavama punoletstava. Na društvenim mrežama postao je hit snimak na kome se vidi kako bivša članica grupe “Harikejn” na jednoj takvoj tezgi za samo dva minuta dobija bakšiš od 500 evra, i to za pesmu “Čaje šukarije”.

Sanja kaže da joj laska što je zovu kraljicom romskih veselja.

Sanja-Vučić

– Naravno da mi prija što me tako zovu. Baš mi je drago kad neko poželi da mu baš ja uveličam veselje. I dok sam bila u grupi, radile smo takve proslave. Zašto bi me neko zbog toga gledao podrugljivo – pita se atraktivna “uraganka”, a na pitanje da li je zadovoljna bakšišem na romskim proslavama, s osmehom odgovara:

– Kad je reč o bakšišu, to funkcioniše malo drugačije, ne bih da objašnjavam.

Osim što dobro zarađuje, Sanja kaže da se se uvek i dobro provede na tezgama:

– Nisam imala baš nikakve neprijatnosti. Kada bi mi se desile, ne bih pravila haos, nekako bih to rešila.

Hurricane

Sanja je u vezi sa Nenadom Cicmilom, vlasnikom jednog noćnog kluba, te je prirodno bilo da progovori o svojim budućim planovima.

– Ne planiram ništa! Planiram samo da štancujem pesme, jer mi je karijera sada u prvom planu. Vodim računa da ne ostanem trudna, ali i ako bi mi se to desilo, pevaću i sa stomakom! Jednog dana, kad se budem udavala, volela bih da to bude intimno, romantično venčanje, na nekom pustom ostrvu, sa veoma malo gostiju – zaključuje ona.

BONUS VIDEO: Elektra Elit otkrila da je bila sa VOJSKOM MOMAKA: