“PLAKAO sam kao malo dete zbog Anđele!” Moka Slavnić OSUDIO sina Zvezdana, a za Aleks rekao OVO

 “PLAKAO sam kao malo dete zbog Anđele!” Moka Slavnić OSUDIO sina Zvezdana, a za Aleks rekao OVO

Foto: Youtube printscreen/ Happy Entertainment

Nakon svih dešavanja koja su tresla Belu kuću, nervnih slomova Anđele Đuričić, raskida sa njenim dečkom Zvezdanom Slavnićem i čitave drame, oglasio se i Moka Slavnić.

Gostujući u emisiji Premijera vikend specijal, podelio je kroz šta je i on sam prolazio, dok je gledao brodolom njegovog sina i zadrugarke.

Moka Slavnić
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić


– Kad je ona dobila nervni slom ja sam plakao kao malo dete, gledam je kao ćerku, a njega ću da prebijem. Ona je smarač, ali je divno stvorenje i voli ga. Zaljubio se u Anđelu, ovo sa Aleksandrom je bila provera. On je malo pukao. Između njega i Aleksandre nema ničega. Njemu je kratak fitilj, ludački se zahvaljujem Mići što ga je sprečio u bekstvu iz Zadruge. Ja sam šokiran njegovim ponašanjem – započeo je Moka.

– Meni se dopada ono što se dopada mom sinu. Ona se pravda non-stop, ona nikog nije prevarila. On je na vreme rekao, to se desilo unutra, saopštio je Ani, njoj se to nije svidelo. To je raskid, to nije prevara. Zvezdan nije ušao u rijaliti sa namerom da se zaljubi. Nije imao tu nameru. To mu se desilo. Ana i ja smo plakali zajedno o svakom članku, tada smo bili fantastični sve dok ona nije objavila nešto bez konsultacija. Ja sam zamoljen da je ne pominjem i ja ću to ispoštovati – zaključio je Zvzedanov otac.

Moka Slavnić
Foto: MN Press