“PLAKAO JE KAO ZBOG POKOJNE Ksenije Pajčin” Ana otkrila NEPOZNATU stranu Zvezdana Slavnića! (VIDEO)

 “PLAKAO JE KAO ZBOG POKOJNE Ksenije Pajčin” Ana otkrila NEPOZNATU stranu Zvezdana Slavnića! (VIDEO)

U toku emisije ”Nominacije”, rijaliti učesnici Predrag Lazić PecaValentina Stanković i Lepi Mića prokomentarisali su nominovane učesnike, Žanu Đorđević i Zvezdana Slavnića.

– Žana i ja prozborimo par rečenica. Što se tiče njegog odnosa sa Žanom, ne mislim da tu postoji neko dopadanje, već samo prijanje. O Zvezdanu sam znao samo da je sin Moke Slavnića. Smatram da je Zvezdan pomagao ljudima, kojima nije trebalo. Čim je uradio ono sa Anđelom, skočili su na njega. Ispada da se juče pomirio sa Anđelom, samo zato što je terao inat Ani. Zameram mu jer je ipak magup sa afalta, koji ima kodekse, ali sebi dopušta onakve scene za šankom sa Anom. Nisam neko ko može bilo kome da sudi, jer nisam imao takve situacije. Neutralan sam. Ana mora da zna šta treba da priča o Zvezdanu, jer pojedinci jedva čekaju da iznese prljav veš. Po mom mišljenju je njegov postupak sraman, ali ga ne treba šikanirati – rekao je Peca.

– Vidim da se komentariše Markov i moj odnos. Verujem da ljudima nije zanimljiv lep odnos, koji je zasnovan na lepoj komunikaciji. Što sam starija, smatram da mi je važnije da budem u nekom stabilnom odnosu. Želim da izgradim sa njim nešto, da bih nastavila sa njim napolju, kakav god odnos to bio – kazala je Žana.

– Ispada da obmanjuješ gledaoce. Maločas si rekla da ovde ne radiš stvari, koje radiš napolju – dodao je Ivan.Foto: YouTube/Zadruga Official

– Ja ništa ne moram da objašnjavam – istakla je Žana.

– Što se tiče odnosa Anđele i Zvezdana, nije prvi put da se desio ovakav tip odnosa – rekao je Peca.

– Svaki odnos je za sebe, ne postoji šablom – istakao je Marko Đedović.

– Anđela prolazi jako loše, ispašta zbog svojih postupaka, ali i zbog Zvezdanovih. Da je on u nekoj od prošlih sezona bio ovde, ne bi ga niko štedeo, jer su ljudi rezali jezikom. Meni je teško da komentarišem ovo, jer on ima kratak fitilj. Ume da mu zasmeta sve što mu neko prebaci – kazao je Peca.

– Ja ne pokušavam ovde da obmanem bilo koga. Transparentna sam, to svako ko me poznaje, vrlo dobro zna. Ne odstupam od kodeksa – istakla je Žana.

– Ukoliko vam je neko prijatelj, onda mu greške govorite van crnog stola. Ne mogu da govorim o njegovim greškama, ali mu u par navrata kažem šta imam. Kao njegov prijatelj mu mog reći da sam uz njega, šta god da se dogodi. Ne bih da komentarišem Anu, ni Anđelu. Uvek sam na Zvezdanovoj strani, tu sam da te podržim. Volela bih da se sde ova ”Zadruga” završi tako što ćeš Anu uhvatiti za ruku i izađi. Žana je tajanstvena, nikad se ne zna njen naredni korak. Postavila se prema meni kao prema detetu. Mislim da je kvalitetna osoba, jer misli na svoje dete i porodicu. Žana, moram tebe da pošaljem u izolaciju – rekla je Valentina.

– Dame i gospodo, pomaže Bog. Interesantne nominacije. Zaboravili ste da je Žana jednom prilikom rekla da je njen tip muškaraca Zvezdan Slavnić. Mi smo ovde da kritikujemo dela, koja su sad aktuelna. Sve je u životu različito. Nisam saglasan s tim šta se i koliko kritikuje. Ko je prema meni fer, ja sam duplo. Bio sam uveren da Kristijan i Zvezdan neće načiniti preljubu, pa su to uradili. Ovde ima dosta lažne empatije, koja se bazira na ličnom interesu – kazao je Mića.Foto: YouTube/Zadruga Official

– Okreni se ka ogledalu, pa reci to sebi – istakao je Peca.

– Nemoj samo ti da mi pričaš. Žana je jedna lavica, koja se očito ovde samo igra. Ona je sa Markom Markovićem vezi, jer ko god da spava sa nekim u istom krevetu, oni su zajedno. Žana, ne znam zašto kriješ emocije prema Marku. Govoriš da si u crkvenom braku, ako je tako, onda se distanciraj od Marka. Ispada kao da vam to ništa ne znači. Što se tiče Zvezdana i Ane, kada bi svi rekli šta mislimo o njima, ovde bi se sve treslo. Zvezdan je čovek preke naravi, rasturen u glavi, totalno. Šarmantan je, nije škrt, ali je jako rasture. Ne stoji iza reči ne stoji, ispada da nema pokriće za sve što govri. Kapiram ga kao muškarac. Kada sam ja ušao u brak pre trideset tri godine, nisam dao ženi da radi, da bi porodica bila na okupu. Borio sam se svim snagama da ima sve, jer je ona bila sama. Osnova za sve je novac. Zvezdane, ako odeš odavde, gubiš sve, ako ostaneš ovde, dobijaš da se pomiriš sa Anom, i da dobiješ ono zbog čega si ovde. Problem je jer ste vi alfa mužjaci od kojih se neke stvari ne očekuju. Što se tiče Anđele, rekao sam da to podržavam ukoliko zajedno odavde izađete, ali da pre svega da popričaš sa ženom. Da sam na tvom mestu, odlučio bih se za jednu od njih. Ukoliko ti se emocije prelivaju, onda sačekaj – kazao je Mića.

– On se u odnosu njega i mene ne pita više, pitam se ja. U odnosu sa Anđelom, pitaju se oboje. On je moj dugogodišnji prijatelj, ja sam izubivši njega, izgubila najboljeg prijatelja. Da smo sad u kafiću, nas dvoje sedimo i komentarišemo sve i svašta, jer imamo dubinu odnosa. Ne bih kopala njemu oči da kaže da je neka žena lepa. Nisam ovde da bi on rekao da je sa mnom. On je deo mene, volim ga, ali on ne odlučuje o tome da li ćemo biti zajedno. Izdao je sve što smo gradili. Nisam za žaljenje. Majka sam, ostvarena žena. Juče je plakao isto kao kad je plakao zbog pokojne Ksenije Pajčin, a ja znam koliko ju je voleo – dodala je Ana.

– Ja mu želim od srca da se postavi onako kako se oseća i razmisli hladne glave. Ostavljam Zvezdana, šaljem Žanu – rekao je Mića.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *