“PLAKALI SMO, OSTAVILA NAS JE BEZ TEKSTA!” Jelena Karleuša donirala 353.000 – pružila pomoć u najtežem momentu!

 “PLAKALI SMO, OSTAVILA NAS JE BEZ TEKSTA!” Jelena Karleuša donirala 353.000 – pružila pomoć u najtežem momentu!

Foto: Youtube Printscreen/K1 televizija

Jelena Karleuša je poznata po tome što svoj profil na Instagramu koristi da pošalje važne društvene poruke. Često se zalaže za to da njeni pratioci povedu računa kako se ponašaju premo životinjama i apeluje na njih da im pomognu koliko su u mogućnosti.

Pevačica je odlučila da ne jede meso i o tome često javno govori. Takođe, Jelena je prestala da nosi bilo šta od garderobe što je napravljeno od životinjskog krzna ili kože. 

Jelena Karleuša donirala je ogromnu svotu novca udruženju za zaštitu životinja, na čemu su joj se zaposleni zahvalili emotivnom objavom na Instagramu. Ona je donirala čak 353.000 dinara.

Foto: TV Pink printscreen

 Svi znate da je Jelena Karleuša najveći borac za prava životinja. Tome svedoče mnogobrojna dela kojima iznova pokazuje koliko ima empatije i ljubavi za ugrožene i napuštene životinje. Sigurno ste videli i priču o Alfi koji je sada Jelenina briga. Danas, dok je Alfa na operacionom stolu pod anestezijom… dok se Jelena lavovski bori za njegov život kako bi dokazala da je ruka dobra jača od ruke zla koja ga je povredila. Baš danas je Jelena i našem udruženju poslala veliku donaciju za brigu o životinjama. Donacija koju smo ovog puta dobili ostavila nas je bez teksta, plakali smo i gledali u ugovor o donaciji na kome je navedena cifra koju Jelena donira, reč je o iznosu od 353.000 dinara. 

– Beskrajno se zahvaljujemo na velikom doprinosu u humanitarne svrhe i doprinosu koji Jelena daje za napuštene i ugrožene životinje. Da podsetimo, Jelena je i prošle godine iz našeg udruženja udomila psa koji je bio napušten, izgledao je nezapamćeno zanemareno… Jelena je i tada donirala veliku sumu novca kojom smo kupili ogromnu količinu hrane za napuštene životinje o kojima brinemo. Udomljeni Tedi od momenta udomljavanja živi život iz snova, a Jelena ne prestaje da nas ostavlja bez teksta svojim dobrim delima i ogromnom empatijom prema životinjama. Hvala Jeleni u ime životinja čiji si zaštitinik i ruka spasa – naveli su u objavi na društvenoj mreži Instagram.