“PLAKALA SI POLA SATA KAD SU DEJAN I ALEKS OZVANIČILI VEZU!” Gledateljka RASKRINKALA Sandru, ona se ŠOKIRALA

 “PLAKALA SI POLA SATA KAD SU DEJAN I ALEKS OZVANIČILI VEZU!” Gledateljka RASKRINKALA Sandru, ona se ŠOKIRALA

Sinoć su gosti televizije Pink u emisiji “Narod pita” bili Sandra Rešić  Anđelo Ranković, a pored njih, gost je bio i Lepi Mića.

Naredna gledateljka podsetila je Sandru Rešić na njene suze u pušionici kad su se smuvali Dejan i Aleks.

– Uvek si savetovala Viki i isticala da je pametna i inteligentna, kako komentarišeš pomirenje nje i Marka? – pitala je Ivana Sandru

– Katastrofa. Prvi put sam videla zajedničku sliku u nekom automobilu. Nisam se šokirala jer su jednom Mića i Karić komentarisali, da li dan pre ili posle abortusa da Marko Osmakčić da sad uđe na ova vrata oni bi se pomirili. mislim da njoj nema pomoći i ne vredi. Sve gde smo se saosećali i ne bih da je omalovažim ali devojkama se širom sveta dešavaju takve stvari pa se trude da naprave bar jednu dobru stvar, a ona je očigledno odlučila da njen život ne vredi – rekla je Sandra.

– Imam komentare. Pre neki dan su te usnimili sa Dalilom na moru – rekla je gledateljka.

– Snimali smo za emisiju – odgovorila je Ivana.

– Kad si saznala da je Dejan u vezi sa Aleksandrom plakala si glasno u pušioni pola sata. Drugo pozvali je na razgovor i postavili pitanje šta misli o Dejanu a ona je rekla da je on najgori čovek na svetu, da je bezobrazan i prevarant – rekla je gledateljka.

– Nikad nisam plakala kad je Dejan Dragojević ušao u vezu sa Aleksandru Nikolić. Nisam nikad rekla da je najgori čovek na svetu već da je ispao loš čovek prema meni – odgovorila je Sandra.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO Sandra Rešić otkrila PRAVI RAZLOG RASKIDA sa Anđelom, pa iznela DETALJE ODNOSA sa Dejanom Dragojevićem: “Rekao mi je da sam KADRUŠA!”