PINK USLIŠIO ŽELJU GLEDALACA – u Zadrugu 7 ulazi i on jer je falio prošle sezone: Otkrila sve

 PINK USLIŠIO ŽELJU GLEDALACA – u Zadrugu 7 ulazi i on jer je falio prošle sezone: Otkrila sve

Foto: instagram printscreen/milica.mitrovic.pink

Kako je televizija Pink zvanično saopštila, atraktivna voditeljka Ana Radulović postala je TV lice “Elite”, megaprojekta ove kuće.

Ona je otkrila da li ima neke planove: 

– Iskreno, kao i do sad, ne planiram ništa, već ću biti spontana i onakva kako me situacija navede, jer evo, očigledno se to dobro pokazalo. Ono što sigurno gledaoci od mene mogu da očekuju je da budem profesionalna, sve ostalo je manje bitno – započinje Ana.

Radulovićka je progovorila i o svom prijateljstvu sa koleginicom Ivanom Šopić. Njih dve su deo petorke koja će voditi “Elitu”.

– Neko sa kim najviše pričam o poslu, jer se i privano družimo, je Ivana Šopić. Mogu reći da mi je ona najviše saveta i dala. Postoji jedna rečenica kad sam ulazila u ovoj posao, koju mi je rekao prijatelj i sa njom se vodim već dugo, a to je: “Nema druge šanse za prvi utisak”. Ivana i ja smo u nekim stvarima “nebo i zemlja”, ali mi tako dobro funkcionišemo, znamo se toliko dobro i poštujemo, da prosto do svađa nikada, ali nikada nije došlo – istakla je atraktivna voditeljka.

Ana Radulović
Srbija Danas

Na samom kraju intervjua, Anu smo upitali da prokomentariše skandaloznu situaciju sa Anom Ćurčić, koja ju je pre nekoliko dana polila sokom u emisiji “Narod pita”. Radulovićka je potom otkrila i koga želi da vidi u “Eliti”.

– Što se tiče situacije iz emisije gde me je polila Ana, iskreno, ne bih je komentarisala – rekla je Ana, pa dodala:

– Jedan od učesnika koga sam, kako ja, tako i drugi priželjkivali da vide je Đedović. Kako kažu gledaoci, falio je prošle sezone, tako da, radujem se jako – zaključila je ona.

Marko Đedović
Srbija Danas

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.