“PECI JE MAJA PODMETNUTA!” Otac Aleksandre Subotić izazvao HAOS zbog ove izjave – Hteli su da ga UNIŠTE!

 “PECI JE MAJA PODMETNUTA!” Otac Aleksandre Subotić izazvao HAOS zbog ove izjave – Hteli su da ga UNIŠTE!

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković/Instagram Printscreen/sandrasuboticss

Afera Predraga Raspopovića Pece i Maje Marinković se prilično stišala otkako je biznismen odlučio da se vrati nevenčanoj supruzi, Aleksandri Subotić. 

Ipak, ovu priču je sada ponovo oživeo Karađorđe Subotić, Aleksandrin otac, koji je reklo bi se, dolio ulje na vatru. 

– Bio sam ljut zbog cele te priče kada sam video paparaco fotografije sa Zlatibora. Bio sam frapiran i iznenađen jer mi je Peca odavao utisak potpuno drugačijeg čoveka, čoveka koji je skroz na mestu. Ipak mi muškarci smo uvek nezreli i reagujemo loše po pitanju nekih stvari. Na kraju sam zaključio da je izmanipulisan od te osobe zarad njenog ličnog interesa i ličnog ostvarenja – počeo je izlaganje Karađorđe.

Karađorđe Subotić
Youtube Printscreen/Grand Magazin Tv Grand

– Peca je zbog toga doveden u jednu potpuno nepotrebnu situaciju za njega samog. Da se sve to desilo inkognito, to bi bilo normalno jer se to dešava među muško-ženskim parovima. Ipak, zbog tog snimka je sve ispalo tako bezveze. Radi se o osobi koja ne može da parira mojoj ćerki ni po čemu, iako je moja ćerka bila u tim nekim skandaloznim situacijama tokom života, ali je pokazala da nema te takve afinitete životne kao ta druga osoba. To smo mogli na kraju i da vidimo kako se završilo, a završilo se tragikomično. Pokazala je svoje pravo lice.

Maja Marinković
Foto: Instagram prinscreen/majaamarinkovic


– Aleksandra i Peca su se pomirili jer moja ćerka nije želela da se ta veza rasturi. Reagovala je zrelije od mene jer je imala više informacija o tome šta se zaista dešava. Sve vreme su bili u kontaktu telefonskim putem dok je trajala ta afera, a on je zapravo sve vreme tražio način kako da se otkači od cele te priče. Njemu je sve to plasirano jer se bavi nekim svojim poslom kojim se bavi, pa je taj neko želeo da ga upropasti i finansijski, i da ga degradira u svakom pogledu na taj način što mu je plasirao tu vrstu devojke – dodao je Subotić.

Aleksandra Subotić, Predrag Raspopović Peca
Foto: Instagram prinscreen/sandrasuboticss

– U jednom trenutku sam čuo i da je ona htela da ga ucenjuje nečim, tim nekim saznanjima koja je trebalo da dobije. Znamo iks devojaka koje se bavilo obaveštajnim radom i bilo dobro plaćeno za to – zaključio je Aleksandrin otac.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.