PARTIZANU PRETI KATASTROFA: Ostoja Mijailović apeluje – “Mora hitno da se reaguje”

 PARTIZANU PRETI KATASTROFA: Ostoja Mijailović apeluje – “Mora hitno da se reaguje”

Foto: MNPress

Predsednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan Ostoja Mijailović izrazio je zabrinutost za stanje Fudbalskog kluba Partizan.

Ono što me brine u ovom trenutku je druga pozicija na tabeli, jer ako FK ne bude drugi na kraju sezone neće ići u kvalifikacije za Ligu šampiona, koje donose veliku finansijsku injekicju klubu. Ovo je istorijska šansa koju FK ne sme da propusti – istakao je Mijailović.

Prvi čovek Sportskog društva Partizan ističe da fudbalskoj sekciji preti – katastrofa.

Mi imamo neke konsultacije u vezi sa klubom, videćemo šta će se dogoditi. Uprava fudbalskog kluba ne plaća ništa, ni reprograme koje je ostala dužna Sportskom društvu, niti struju, vodu, kanalizaciju, apsolutno ne plaća nikakav trošak na stadionu. Da taj klub ne voli niko od nas, mi bismo sad iselili te ljude odatle. FK je dužan milione evra Sportskom društvu, imovinu su zapustili do te mere da zaista to strašno izgleda. Mora hitno da se pronađe neko rešenje inače će fudbalski klub Partizan, ako se ovako nastavi, doživeti katastrofu i neće moći da se oporavi dosta godina – poručuje Ostoja Mijailović.