PARTIZAN OSTAO BEZ VIĐENOG POJAČANJA: Napadač obnovio saradnju sa klubom!

 PARTIZAN OSTAO BEZ VIĐENOG POJAČANJA: Napadač obnovio saradnju sa klubom!

Tokom jeseni se dosta govorilo o tome kako bi beogradski Partizan mogao da angažuje napadača Voždovca, Miloša Pantovića. Međutim, do toga svakako neće doći, bar ne do 2024. godine, do kada je Pantović produžio saradnju sa “Zmajevima”.

Pantoviću, koji se našao na spisku selektora A reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića za prijateljski meč sa selekcijom SAD, imao je ugovor sa Voždovcem do 31. decembra 2023. godine.

Osećam veliku čast i zadovoljstvo zbog toga što mi je klub ponudio produžetak ugovora i time pokazao da me smatra važnom karikom u ekipi. Presudila je zajednička želja da ove godine izborimo plasman u Evropu. Krov je moja kuća, celu ekipu doživljavam kao porodicu, tako da nije bilo dileme kakvu ću odluku da donesem – izjavio je Pantović.

Pantović je ove sezone na 17 utakmica u domaćem prvenstvu postigao šest golova.

Tokom jeseni se dosta govorilo o Partizanovom interesovanju za njega, ali do transfera ipak nije došlo.

Nisu se kockice posložile, ne razmišljam više o tome, imao sam želju, ali nije došlo do toga. Ako bude opet, sešću, razmisliću. Čast mi je da se Partizan interesuje za mene. Ne razmišljam predaleko, cilj mi je da se oprobam u nekim kvalitetnim ligama i boljim klubovima, ali stvarno ne žurim, glavom sam u Voždovcu – rekao je Pantović pre dva meseca za TV Arena sport.

Miloš Pantović

Voždovac je danas potpisao dvoipogodišnji ugovor i sa slovenačkim internacionalcem Harisom Kadrićem.

Kadrić (22) dolazi iz redova lazarevačke Kolubare, a pre dolaska u Srbiju igrao u domovini za Aluminij, Olimpiju, Triglav, Velenje i Bravo.

Najnovije vesti o FK Partizan možete naći OVDE.