PARE LETE NA SVE STRANE – Indi se razbija od keša, evo gde su je sve “kitili” novcem…NEVEROVATNO

 PARE LETE NA SVE STRANE – Indi se razbija od keša, evo gde su je sve “kitili” novcem…NEVEROVATNO

Foto:instagram printscreen/ATA images

Popularna pevačica Indi Aradinović nedavno je proslavila svoj 37. rođendan u jednom baru, na veselju na kojem je pevala.

Foto:instagram printscreen

Nju je na licu mesta dočekalo iznenađenje prijatelja, pa je izneta torta, dok su oko pevačice bili baloni sa njenim imenom.

Sad je Indi na svom Instagramu objavila kako drži novac, a toliko je napravila dobru atmosferu da su joj bakšiš kačili i na kaiševe od sandala.

Foto:instagram printscreen

Raspoloženi i zadovoljni gosti su joj novčanice čak stavljali i u sandale, a ona je ovu situaciju rešila da zabeleži, a potom se i javno pohvali.

“SLAGAO NAS JE SVE…” Indi Aradinović potpisala papire za razvod, pa javno uništila slike sa venčanja

Pevačica Indira Aradinović Indi je prošle godine stala na “ludi kamen”, ali nažalost, brak je kratko potrajao.

Indirin, sada već bivši, muž živi u Danskoj, a ona je nekoliko puta raskidala veridbu sa njim jer nije bila sigurna da je on pravi čovek za nju.

Pevačica je prvog marta na svom Instagram profilu objavila da je stavila na pomenuti brak tačku. 

Foto: ATA images

 1.mart. Od danas sam zvanično i ja potpisala razvod. Ostavila prošlost iza sebe. To ne znači da naša ljubav nije bila prava i velika. Samo je, moj bivši muž iskrivio i umanjio tu ljubav onog dana kada je potpisao razvod 27. decembra. Na datum kada smo se i prvi put poljubili (27.07.).
 

– Slagao je nas sve tog dana, matičara, kumove i sebe, da će u dobru i zlu biti pored mene (10.10.) – istakla je na društvenoj mreži Instagram pevačica.