PARADIRA U VUNENIM ČARAPAMA! Evo šta je radila Megan Markl za vreme krunisanja Čarlsa III, daleko od prica Harija

 PARADIRA U VUNENIM ČARAPAMA! Evo šta je radila Megan Markl za vreme krunisanja Čarlsa III, daleko od prica Harija

Foto: Profimedia

Krunisanje kralja Čarlsa III obeležilo je prethodnu nedelju, a kao i obično, pratio se svaki potez članova kraljevske porodice. Ono što je posebno privuklo pažnju jeste odsustvo Megan Markl. 

Dok je Kejt Midlton zablistala na ceremoniji staroj 1000 godina, od Megan Markl nije bilo ni traga. Međutim, danima se spekulisalo da Megan Markl neće prisustvovati krunisanju svog svekra, a razlog je navodno rođendan njenog sina Arčija.

I dok je javnost komentariše, Vojvotkinja od Saseksa pridružila se u nedelju svojim prijateljima Markusu Andersonu i Heder Dorak u Kaliforniji. Zajedno su prošetali na svežem vazduhu nakon što su u subotu proslavili Arčijev rođendan.

Kralj je ipak podigao čašu u Bakingemskoj palati da nazdravi četvrti rođendan sina, princa Harija i Megan i oda počast unuku kojeg je jedva video.

Harijevo pojavljivanje na krunisanju označilo je njegov prvi ponovni susret sa kraljem Čarlsom i kraljicom Kamilom, kao i princom i princezom od Velsa, od kraljičine sahrane u septembru.

Hari je na krunisanje došao u svečanom odelu, a ne u uniformi, kako je predviđeno za članove porodice i tokom krunisanja sedeo je u desetom redu sa sestrama, princezama Eugenijom i Beatris i njihovim muževima. 

Odmah nakon krunisanja, vratio se u Ameriku.

Megan je u šetnji sa prijateljima izgledala veoma srećno i nasmejano i opušteno. Nosila je obične crne helanke i bluzu, a pored cipela za planinarenje, pažnju su privukle debele, vunene čarape koje su virile iz čizama. 

Nosila je i veliki šešir i naočare za sunce. 

Foto: Profimedia