PAMTIĆE OVO CEO ŽIVOT: Navijačica poludela kada je srela Novaka, njena reakcija sve govori (VIDEO)

 PAMTIĆE OVO CEO ŽIVOT: Navijačica poludela kada je srela Novaka, njena reakcija sve govori (VIDEO)

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Najbolji srpski teniser Novak Đoković zbog zabrane ulaska u SAD nije mogao da se takmiči na Mastersima uIndijan Velsu i Majamiju, ali se zato priprema za naredni turnir iz te kategorije u Monte Karlu, na čijim je ulicama imao zanimljiv susret. Novaka je praktično tražila njegov veliki navijač Rakel na ulicama Monte Karla i uspela je u tome.

 – Znala sam da sam u njegovom gradu, nedelju dana pre događaja na kom treba da igra, i nadala sam se da ću ga videti. Ali zaista, kakve su bile šanse? U jednom trenutku sam se okrenula i videla Novaka Đokovića sa još jednim momkom. Razgovarao je telefonom na ulici i instiktivno sam izgovorila naglas njegovo ime. Međutim, nije me čuo i nekoliko sekundi kasnije nestao je u ekskluzivnoj zgradi. Bila sam obeshrabrena – rekla je Rakel koja je ipak uspela kasnije da pronađe Novaka i porazgovar sa njim. – Sat vremena kasnije, dok je moja prijateljica bila u prodavnici i kupovala neke stvari, ja sam izašla napolje i gle – Novak je krenuo u mom pravcu. Pozvala sam Ejrpil koja je pripremila kameru. Baš kao što sam i očekivala, Novak je bio topao i pristupačan kao i uvek. Pružio mi je ruku i slušao me je dok sam mu govorila šta mislim o njemu i njegovom tenisu – opisala je Rakel susret.

Rakel je otkrila i šta je porula Đokoviću što se tgiče nastavka sezone.

 – Sledeće je Otvoreno prvenstvo Francuske, pa Vimbldon. Možete da prekinete ovu “dramu” i nerešen grend slem status i postanete neprikosnoveni “GOAT”. Nadam se da će da vam dozvole da igrate na US Openu u avgustu – poručila je Rakel Đokoviću.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *