PALO POMIRENJE SA STANIJOM: Posle 6 GODINA starleta PRESEKLA – Poljubac u usta u JAVNOSTI!

 PALO POMIRENJE SA STANIJOM: Posle 6 GODINA starleta PRESEKLA – Poljubac u usta u JAVNOSTI!

Foto: Srbija Danas

Stanija Dobrojević i Tamara Đurić godinama su vodile javni rat, prepucavale se putem medija i društvenih mreža, a sve je počelo 2016. godine na “Farmi 6”. 

Ipak, starlete, pevačice i učesnice rijalitija su pre dva dana uspele da zakopaju ratne sekire, pa su se na rođendanskoj žurci “Informera” pomirile, a čak je pao i poljubac u usta!

Tamara-Đurić
Foto: Srbija Danas


Đurićeva je otkrila kako je došlo do pomirenja, i šta su rekle jedna drugoj: 

– Bile smo raspoređene na žurki tako da smo bile za istim stolom, nije mi smetalo, naprotiv. Ona mi je prišla na žurki, javila se i rekla: “Čula sam da si rekla jedno za mene da znaš da se ne bavim poslom kojim se bavi većina starleta”, rekla sam joj: “Stvarno sam tako mislila i uvek pričam ono što mislim”. Mi se nismo ni videle, ni čule od Farme – rekla je Tamara za Telegraf.rs i nastavila:

– Stanija, i ona sama kaže, da je potpuno drugačija osoba u odnosu na taj period, te 2016. godine, da apsolutno misli da je moje ponašanje tada bilo bolje nego njeno, jer se sa pogrešnim ljudima družila. Stanija je sada stvarno, ne mogu da kažem porasla, jer je ona već u nekoj poznoj mladosti, ali potpuno je drugačija, nekako je dobroćudnija.

– Kad pogledam kakve su ove današnje devojke koje izlaze iz rijalitija, koje postaju poznate influenserke, starlete, jutjuberke, tiktokerke, Stanija je zlato. Kako godine idu, neke stvari izlaze na videlo. Kada sam ušla na Framu nisam znala ko je Stanija, nisam je gotivila jer se ona družila sa ljudima koje tada nisam stvarno gotivila i koje ne gotivim i danas, nekako mi je tamo bila nesnađena, a kada pogledam sada, izgleda mi kao zrela žena – rekla je Đurićeva.

Stanija Dobrojević
Foto: Srbija Danas

Na pitanje da li su tužile jedna drugu, kao što su na Farmi govorile da će se desiti, Tamara odgovara:

– Nikada nisam tužila nikoga, a koliko znam, nije ni ona protiv mene, ali jeste bilo klinča na Farmi, ali to je bilo, čini mi se, 2016. godine. Od tada je nisam videla, i eto, to pomirenje se desilo nekako spontano.

– Bile smo u svađi, a te rijaliti svađe tih godina su bile potpuno drugačije nego sada. Mi smo se vređale na račun fizičkog izgleda i nekih stvari iz rijalitija, nismo bile u velikom problemu, da smo nanele jedna drugoj neko veliko zlo, pa da tu nisu mogle da se zakopaju ratne sekire – zaključila je Đurićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.