PALO POMIRENJE! Nakon svađe, sve je slađe – Dalila Dragojević potvrdila da su ponovo zajedno! (FOTO)

 PALO POMIRENJE! Nakon svađe, sve je slađe – Dalila Dragojević potvrdila da su ponovo zajedno! (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen/dalila_dragojevic_official

Ovo je zaista divno!

Dalila Dragojević, nekadašnja rijaliti učesnica a sada voditeljka, nesebično sa svojim pratiocima putem socijalnih mreža deli svaki trenutak svog života, koji ih i te kako interesuje sudeći prema publicitetu koji danas uživa. Kako to obično biva, sve što uradi, biva pomno ispraćeno od strane njenih fanova, ali i medija.

Nedavno je preko TikToka ušla u sukob sa svojom višemesečnom koleginicom – rijaliti učesnicom i drugaricom Marijanom Zonjić, te su se svi zapitali šta se dešava na toj relaciji. Evo i odgovora.

Dalila Dragojević
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Njih dve su ušle u otvoren sukob pre par nedelja, kada Marijana nije odgovarala na poruke koje joj je Dalila slala. Tada je nastala prava drama, te joj Dalila nije oprostila takvo ponašanje.

Međutim izgleda da su se svi prevarili, jer je svojom novom objavom na Instagram profilu, Dalila upravo demantovala svakoga ko je pomislio da su njih dve u sukobu.

Dalila i Marijana su podelile da su zajedno, držeći se za ruke, a fotografiju su začinile emotikonom srca. Izgleda da je sve slađe nakon svađe i pomirenja.

Dalilin stori
Foto: instagram printscreen/dalila_dragojevic_official

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *