PAKLENA NEDELJA U IZOLACIJI! Anđela pred nervnim slomom – vođa izabrao potrčke, nastao haos za crnim stolom

 PAKLENA NEDELJA U IZOLACIJI! Anđela pred nervnim slomom – vođa izabrao potrčke, nastao haos za crnim stolom

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Anastasija Stanojević Palčica je noćas imala zadatak da kao vođa izabere ovonedeljne potrčke. Ona je podigla nekoliko zadrugara za crnim stolom, a onda je saopštila svoju odluku.

– Biće skroz spontano, ne želim da bude kao svake nedelje. Ne znam sad, imam svašta nešto u planu, pa ću videti šta mi je najbolje – rekla je Palčica.

– Maja, Miljana Popović, Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić, Anđela – rekla je Palčica.

– Ne želim nikome ovde da dajem na značaju, dovoljno ste me ispljuvali, tako da će ove nedelje ići u izolaciju Maja i Anđela – rekla je Palčica.

– Jako pametno! Mislim da je što se rijalitija tiče ovo biti vrlo interesantno gledaocima, s obzirom da je naša situacija ovakva kakva jeste, ali što se tiče mog odnosa prema Anđeli, naravno ja nemam šta da pričam sa njom. Nas povezuje jedna stvar, a to je Zvezdan. Što se mene tiče nemam nikakav problem sa izolacijom i to je to – rekla je Maja.

– Prošli put se Zveki sapleo pa je slučajno skliznuo u moj krevet – dodala je.

– Ne bih rekao da je slučajno – ubacio se Zvezdan.

Zvezdan Slavnić, Maja Marinković
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

 U svakom slučaju bolje da idem ja nego da ide Zvezdan. Naspavaću se, Zvezdan je dobrodošao kao moj dečko, Maja će biti tu treća osoba, znam da ja neću progovoriti sa njom, a neće ni on. Maja apsolutno za mene ne postoji, mene je jedino blam što ću biti slikana sa njom. On je pozvan već večeras ukoliko želi – rekla je Anđela.

– Ja mislim da veći blam od nje ovde ne postoji. Odsekla se živa da ne ode Zveki i proveli smo jako lepe i strastvene trenutke u njoj. Verujem da će biti lepo da provodimo vreme sve troje – rekla je Maja.

 Biće tamo tenzično koliko ja vidim. Mene nisu postavili. Jedino mi je za spavanje, ne verujem da ću da prespavam, ali ovako, normalno, šta, funkcionisaćemo kao i do sada. Zanimljivo je – rekao je Zvezdan.

Maja Marinković
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ja ne znam koji problem ova devojka ima sa mnom jer mi se javno zahvalila, eto sad smo Zveki i ja na nekoj distanci, jer niti me je uvredio, niti ponizio, mi smo civilizovani, direktni zadrugari, kao što sam ja rekla da će se desiti – rekla je Maja.

– Maja je upravo rekla da svakoj sreći presudi neko treći – rekla je Sanja.

– Razmišljam kako da se napravi raspored tamo, što kaže Miljan može i Bilal gore da visi sa plafona, Janjuš ne. Čisto da Maja ima dobar pogled gde god se okrene – rekao je Ivan.

Detaljnije pogledajte u nastavku: