OVOG GLUMCA SMO OBOŽAVALI U “Južnom vetru” i “Indigo kristalu”, a karijeru je započeo kao FIZIKALAC

 OVOG GLUMCA SMO OBOŽAVALI U “Južnom vetru” i “Indigo kristalu”, a karijeru je započeo kao FIZIKALAC

Danas važi za majstora svog zanata, ali na početku nije ni sanjao da će biti poznat širom Balkana i da će imati armiju fanova! Naime, naš glumac Miloš Petrović poznatiji kao Trojpec, veliku slavu i popularnost stekao je ulogom u popularnoj franšizi “Južni vetar”.

Talendovani mladi momak je priznao da je u jednom periodu svog života radio je na građevini, a da se potom odlučio za glumu.

Miloš Trojpec
Foto: Youtube/Printscreen/K1 Televizija


Trojpec je priznao je da je radio na građevini čak sedam godina, ali se onda sasvim slučajno vratio u svet glume. 2014. godine pozvali su ga sa fakulteta i rekli mu da počinju da rade predstavu “Kad su cvetale tikve” popularnog Dragoslava Mihailovića u Beogradskom dramskom pozorištu. 

Međutim, kako se oduvek bavio sportom, fitnesom i boksom, i u međuvremenu je postao sertifikovani trener, odlučio je da se ponovo odrekne glume i zaputi u Dubai i tamo bude profesionalni trener. Ipak, sudbina se malo poigrala i pred sam odlazak pozvao ga je Dragan Bjelogrlić koji je imao lepu poslovnu ponudu. Miloš dobija ulogu u seriji “Senke nad Balkanom”, a onda su usledile i uloge u “Južnom vetru”, “Tajkunu” i mnogim drugim ostvarenjima.