“OVO TI JE ZA ZORANA” Evo ko je muškarac čije se ime čuje na jezivom snimku batinjanja trogodišnje devojčice (FOTO)

 “OVO TI JE ZA ZORANA” Evo ko je muškarac čije se ime čuje na jezivom snimku batinjanja trogodišnje devojčice (FOTO)

Foto: Printscreen/Facebook

Protiv Zorana (50), čije se ime čuje na užasavajućem snimku prebijanja trogodišnje devojčice, pre mesec dana podignuta je optužnica zbog nasilja u porodici koje je izvršio nad svojom vanbračnom suprugom, inače bakom pretučenog deteta.

Prema nezvaničnim informacijama, on je uhapšen u avgustu mesecu nakon što je pretukao i vređao ženu sa kojom je živeo u vanbračnoj zajednici u Somboru. Takođe, on je tada prekršio meru zabrane prilaska koja mu je dva meseca ranije određena isto zbog nasilja u porodici.

– Nasilje je otkriveno kada je žena, inače njena ćerka pozvala policiju tokom jednog od iživljavanja Zorana nad njom i ostavila podignutu vezu kako bi policija čula šta se događa i prijavila nasilje – kaže izvor iz istrage upoznat sa slučajem i dodaje da je tokom istrage utvrđeno da je imao smanjenu uračunljivost u trenutku izvršenja krivičnog dela.

To nije bio prvi put da je nasilje koje je Zoran počinio nad vanbračnom suprugom prijavljeno. Prema nezvaničnim informacijama, on je i ranije zlostavljao suprugu zbog čega je imao meru zabrane prilaska, ali je nju kršio.

Njemu je po predlogu Osnovnog javnog tužilaštva u Somboru određen pritvor u kojem se nalazi od avgusta, a navodno je višestruki povratnik.

U OJT Sombor navode da je optužni akt podnet zbog događaja koji se odnose na vremenski period od 2019. godine do 17.08. 2022. godine, kada je prijavljeno nasilje u porodici od strane ćerke pretučene žene.

Zoran nasilje
Foto: Facebook

Iz Osnovnog suda u Somboru kažu da prema njemu nisu vođeni drugi postupci pred ovim sudom izuzev vođenja postupaka produženja hitnih mera predviđenih Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici.

– Prema okrivljenom su produžavane hitne mere privremenog udaljenja iz stana i privremene zabrane kontaktiranja i prilaska žrtvi rešenjima ovog suda od 28.09.2020., od 5.10.2021. i 25.11.2021, s tim što su prema okrivljenom produžene hine mere i rešenjem od 19.8.2022. godine povodom životnog događaja zbog kog je prema okrivljenom određen pritvor i zbog kog se vodi predmetni krivični postupak – navode iz Osnovnog suda u Somboru.

Na užasavajućem sninku koji se juče pojavio i proširio društvenim mrežema, podsetimo, vidi se majka iz Begaljice kako bezočno šamara devojčicu i sve vreme joj govori:

– Ovo ti je za Zorana. Zbog tebe je naš Zoran u zatvoru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *