“OVO TI JE, MONSTRUME, PRVA I POSLEDNJA SVEĆA, NIKAD TI VIŠE NA GROB NEĆU DOĆI” Biljana zabetonirala muža – a ovo je od svega najbolnije (FOTO)

 “OVO TI JE, MONSTRUME, PRVA I POSLEDNJA SVEĆA, NIKAD TI VIŠE NA GROB NEĆU DOĆI” Biljana zabetonirala muža – a ovo je od svega najbolnije (FOTO)

Foto: Shutterstock/Facebook printscreen

Pre tačno godinu dana Nenad Stojanović je nakon što je sahranio svoju snaku Biljanu (38), koja je izvršila samoubistvo, iza novoizgrađenog zida u štali pronašao bure u kome je bio leš njegovog rođenog brata Ivana (40).

Istraga je utvrdila – Biljana je u porodičnoj kući u selu Veliko Trnjanje, kod Leskovca, otrovala Ivana još u novembru 2019. godine, a onda ga izbola, povadila unutrašnje organe, a leš ubacila u bure i zabetonirala. Bure je na kraju sakrila u štali, koju je pregradila novim zidom

Tri godine je Biljana lagala sve – Ivanove roditelje, ali i njihovo troje dece da je on u Rusiji i da se čuje sa njim. Kada je u štali pravila zid kako bi sakrila bure sa telom svog ubijenog muža ona je rekla da tu krije zlato.

A onda verovatno svesna da ne može istinu da krije još dugo Biljana je izvršila samoubistvo, a na Vidovdan kada je sahranjena, ćerka je pronašla očev pasoš i to rekla stricu Nenadu koji je shvatio da njegov brat nije u Rusiji. 

Foto: Facebook

Nenad je pretražio dvorište i na kraju ušao u štalu gde je video novi zid. Uzeo je da ga sruši i odjednom je ispalo bure u kome se nalazila lobanja i telo u čučećem položaju. DNK analiza je pokazala da je to Ivan.

Tokom istrage bukvalno je celo selo ispitano na poligrafu, ali niko nije znao išta da kaže o ubistvu. Čak su i Ivanovi roditelji izjavili da ih je Biljana ubedila da je on u Rusiji, ali da ne može da se javi. I deci je govorila isto i čak im je rekla da otac dolazi uskoro i da će kupiti stan u Beogradu.

Biljana i Ivan su u braku dobili troje dece, a Ivanov brat Nenad tvrdi da je njihova najstarija ćerka obišla majčin grob. Najstarija ćerka koja je i pronašla očev pasoš je nakon saznanja šta je njena majka uradila samo jednom otišla na njen grob upalila sveću i rekla:

– Ovo ti je, monstrume, prva i poslednja sveća koju sam ti zapalila, više ti nikada na grob neću doći, ubila si mi tatu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *