OVO SU SESTRE KOJE SU POGINULE U STRAVIČNOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Pijani vozač naleteo na ćerke POZNATE OPŠTINSKE ODBORNICE

 OVO SU SESTRE KOJE SU POGINULE U STRAVIČNOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Pijani vozač naleteo na ćerke POZNATE OPŠTINSKE ODBORNICE

Foto: Printscreen Facebook/Hrvoje Maleš

Tragična smrt dve sestre iz Kaštela potresla je najmlađeg predsednika Hajduka.

Tragična vest o smrti dve sestare iz Kaštela, potresla je i Hrvoja Maleša, takođe Kaštelanina, široj javnosti poznatog i kao najmlađeg predsednika Hajduka u istoriji splitskog kluba, inače iz bankarskog sektora.

– Bože dragi, utješi i pomiluj svojoj ljubavlju našu Renatu i njenu obitelj… – napisao je Maleš na društvenim mrežama.

– I Kaštela i Zagora, zavijeni su u crno. Duša plače za dragim curama. Dvi sestrice, lipe ka anđeli, otišle su anđelima. Bože dragi, utješi i pomiluj svojoj ljubavlju našu Renatu i njenu obitelj… – napisao je Maleš na svom Fejsbuk nalogu.

Da podsetimo devojke (21, 25) su sinoć poginule u sudaru u Dicmu. Na njihovu “škodu” naleteo je mladić (19) “mercedesom”, a od siline udara “škoda” je odletela tridesetak metara dalje, a motor je ispao iz vozila. Devojke su se vraćale sa proslave rođendana jedne od njih, a inače su ćerke su poznate opštinske odbornice.

Ova tragična vest zavila je ceo kraj u crno. Mladić (19) koji je vozio “mercedes”, lakše je povređen.