“OVO NIJE BILO NIŠTA NOVO!” Mirka se oglasila o skandalu – Evo šta je rekla za scenu sa Vujadinom!

 “OVO NIJE BILO NIŠTA NOVO!” Mirka se oglasila o skandalu – Evo šta je rekla za scenu sa Vujadinom!

Foto: Srbija Danas

Fudbaler Vujadin Savić i njegova nevenčana supruga, glumica Mirka Vasiljević pojavili su se zajedno na premijeri jednog filma, gde je navodno došlo do svađe.

Naime, Vujadin Savić, navodno je napravio scenu Mirki Vasiljević kada ga je zamolila da izađe sa njom na crveni tepih da ih fotografišu predstavnici medija.

Sada se tim povodom oglasila i Mirka Vasiljević.

– Nikada se nisam bavila demantima u svom životu. U medijima treba da budem zbog posla. Ne volim da privatne stvari isplivavaju u javnost – govori Mirka na početku za “Blic”, a onda objašnjava situaciju koja se dogodila premijeri filma.

Mirka Vasiljević, Vujadin Savić
Foto: MN Press

– Vujadin i ja smo bili na premijeri filma, prijateljski smo došli kod Sandre Mitrović kako bismo pogledali njen film. Vujadin je neko ko voli da je u medijima isključivo zbog sporta, oboje ne volimo privatne stvari da javno pokazujemo. Te večeri, crveni tepih je bio postavljen za moje kolege i umetnike, samim tim sa i ja tu prošetala. On ne voli da prolazi kroz te stvari. Vujadin voli da je jedino na pravoj fudbalskoj travi i na terenu i ja to od početka zabavljanja poštujem. Ovo ništa nije bilo novo, da on ne voli da se slika i daje intervjue. Ništa tu meni nije bilo strašno – poručuje Mirka za “Blic”.

Podsetimo, svečana ceremonija održana je u centru grada, a sve zvanice su imale obavezu da prvo prošetaju crvenim tepihom, poziraju i fotkaju se za predstavnike sedme sile, a onda uživaju u filmu.

Ovaj protokol se navodno nikako nije dopao bivšem fudbaleru Vujadinu Saviću. On je sve vreme bio rezervisan, namršten i ljut. Negodovao je što ga foto-reporteri snimaju i slikaju.

Kada ga je Mirka zamolila da izađu zajedno na crveni tepih da ispoziraju, poludeo je, pa je urlao.

– Beži, bre. Idi sama. Ne zanima me to – vikao je Vujadin na ženu pred svima i sve vreme odmahivao rukama.

Mirka Vasiljević
Foto: Srbija Danas

Mirka ga je odvela iza stuba da ga urazumi i pokuša da mu objasni da bi bilo lepo da imaju zajedničke fotke, ali on je ostao neumoljiv.

Dok je ona pozirala, on je iskoristio priliku da nestane u masi zvanica. Iako je minut pre doživela neprijatnu scenu od supruga Vujadina, Mirka je pozirala s osmehom, baš kao prava glumica, sakrivši da je htela u zemlju da propadne zbog rasprave koju su videli svi koji su se našli u blizini, preneo je “Srpski Telegraf”.