OVO JE ŽENA UBIJENA KOD LESKOVCA! Komšije otkrile NOVE DETALJE zločina: “Rekao mi je da je ONA NJEGA PRVA NAPALA, imao je dva uboda od noža” (FOTO)

 OVO JE ŽENA UBIJENA KOD LESKOVCA! Komšije otkrile NOVE DETALJE zločina: “Rekao mi je da je ONA NJEGA PRVA NAPALA, imao je dva uboda od noža” (FOTO)

Foto: Shutterstock

Žena je osumnjičenog više puta prijavljivala za nasilje, ali je i odustajala od krivičnog gonjenja svog partnera.

Muškarcu iz Leskovca, koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio nevenčanu suprugu (56), ovo nije prvo ubistvo, kažu meštani Leskovca.

Kako se saznaje, odležao je više od 10 godina zbog ubistva čoveka na granici BiH i Hrvatske, a kasnije je ležao i zbog droge, koju je kako se pričalo po kraju i sam konzumirao.

– Pre nekih šest godina vratio u kraj i od tada je tu, ali se dešava da ga ne vidimo i po nekoliko meseci, ko zna gde bude i šta radi. Niko ne zna čime se bavi, a mislimo da ga je izdržavala ubijena žena jer je ona bila čistačica. Ona je našla posao da pomažu bolesnom komšiji, pa je čistila i kuvala, dok je on povremeno radio neke poslove kad ga ona zamoli – pričaju komšije.

Kako navode komšije ovog para, oni su se često svađali i godinama nisu mogli da nađu zajednički jezik.

– Bolje da su se rastali, on je bio problematičan, pio je i nije dozvoljavao da diše. Ona je bila dobra, povučena žena i kao da nije mogla da pobegne od njega – kaže meštanin i dodaje da je strašno što je opet još jedna žena stradala od nasilnika.

Komšija u čijoj se kući desio zločin u šoku

Zločin se dogodio u kući komšije kod kojeg je ubijena žena povremeno čistila kuću i vodila računa o komšiji gde se dogodilo ubistvo, jer je bolestan čovek. On je sinoć na kratko otišao do toaleta, posle čega je zatekao stravičan prizor.

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Kako pričaju komšije, još uvek je u šoku, kažu da je bio u bunilu, nije znao šta ga je snašlo.

Kako kažu žitelji Jarsenova, žrtva je rodom iz Beograda, a već nekoliko godina je u vezi sa osumnjičenim.

“Krv čistili tri sata”

Kako pričaju komšije Saša je poznat u selu kao Kapetan, a više vremena je proveo u zatvoru, nego na slobodi.

– On i pije stalno, non-stop je pijan. Zabavljali su se nekoliko godina, ona rodom nije odavde, iz okoline Beograda je. A on nema nikoga, ceo život je problematičan. Jadna žena, mnogo sam se potresla. Rekli su da su čistili krv tri sata, svi su se šokirali kad su videli šta je napravio – ispričala je meštanka Jarsenova gde se dogodio zločin.

Sa druge strane, jedan komšija koji se zadesio na licu mesta nakon zločina ispričao je šta mu je muškarac koji je ubio nevenčanu suprugu rekao.

– Rekao mi je da je ona njega prva napala, imao je dva uboda od noža po rukama – rekao je komšija.

Podsetimo, zločin se dogodio sinoć, u blizini Leskovca u kući u kojoj su žrtva i osumnjičeni pomagali gazdi koji je teško bolestan. Osumnjičeni je nakon svađe uzeo kuhinjski nož i bezbroj puta ubo žrtvu po celom telu.

Nakon zločina pozvao je policiju i prijavio se, a nesrećna žena je podlegla povredama.