OVO JE VEĆ PRAVI MIRIS LIGE ŠAMPIONA: Navijači oduševljeni novim potezom Zvezde! Na Marakanu stigla NAJMODERNIJA TEHNOLOGIJA

 OVO JE VEĆ PRAVI MIRIS LIGE ŠAMPIONA: Navijači oduševljeni novim potezom Zvezde! Na Marakanu stigla NAJMODERNIJA TEHNOLOGIJA

Foto: MN Press

Fudbalski klub Crvena zvezda se uveliko priprema za predstojeću sezonu, a kako bi uslovi bili na vrhunskom nivou, beogradski klub je započeo proces rekonstrukcije glavnog terena i postavljanja najmodernije travnate podloge u Evropi na stadionu “Rajko Mitić”.

GOL-MAŠINA: Partizan dovodi rođaka bivšeg fudbalera Real Madrida (VIDEO)

Zvezdaška javnost je već obaveštena da je zamena trave na pomoćnom terenu, na kojem prvotimci svakodnevno treniraju uveliko u toku. Sledeći korak je zamena podloge na glavom terenu Marakane, koja će nakon završetka radova koji su danas započeti, biti “najmodernija u Evropi”. 

Marakana

Radovi na glavom terenu Marakane će se odvijati po sledećim etapama: skidanje starog terena i podbusenskog sloja dubine od 20 centimetara, potom će uslediti provera i podešavanje zalivskog sistema, zatim postavljanje novog podbusenskog materijala, laserska nivelacija terena i postavljanje prirodnog busena (kombinacija dve vrste trave, Poa pratensis 90% i Lolium perene 10%). Nakon toga uslediće završni radovi na ojačavanju terena korišćenjem veštačkih vlakana. Kombinacijom pomenutih metoda se dolazi do najmodernije hibridne podloge koja će biti postavljena na stadionu “Rajko Mitić”. 

PRESKUP ZA ZVEZDU: Ništa od velikog povratka na Marakanu!

Marakana

Očekuje se da glavni teren stadiona “Rajko Mitić” zablista već 10. jula i da bude u potpunosti spreman za početak nove verujemo izuzetno uspešne sezone.

Najnovije vesti o FK Crvena zvezda možete naći OVDE.