“OVO JE TRAVA GDE JE NESTALA MOJA MAMA” Mala Jana bila ključni svedok Jeleninog ubistva – od njenih crteža podilazi jeza (FOTO/VIDEO)

 “OVO JE TRAVA GDE JE NESTALA MOJA MAMA” Mala Jana bila ključni svedok Jeleninog ubistva – od njenih crteža podilazi jeza (FOTO/VIDEO)

Foto: SrbijaDanas/Milana Pavkovic/Facebook printscreen R.I.P Jelena Krsmanović Marjanović/Shutterstock

Mala Jana imala je samo pet godina kada joj je majka ubijena, a sada šest godina nakon zločina ona je krenula u peti razred.

Mala Jana Marjanović, ćerka ubijene pevačice Jelene i Zorana Marjanovića koji je danas osuđen na 40 godina zbog njenog ubistva, bila je svedok ubistva njene majke – jer kako se navodi u optužnici protiv Marjanovića, ona je kobnog 2. aprila 2016. godine bila na nasipu sa ocem i majkom, a Zoran ju je potom ostavio na nasipu kako bi ubio Jelenu.

Devojčica je tokom istrage saslušana više puta, a njen iskaz je korišćen na suđenju njenom ocu. Tada petogodišnja devojčica zapravo je jedini svedok koji je bio prisutan u blizini mesta ubistva, s obzirom na to da je, prema Zoranovim rečima, dan provela sa majkom i ocem.

Da je devojčica bila i jedan od ključnih svedoka na suđenju potvrđeno je današnjom presudom, a kako je navela sudija Jelena Škulić njen iskaz je pokazao šta se dogodilo na nasipu.

– Devojčica je opisala da mamu nije mogla da vidi od šume, a šume na mestu gde su oni stajali nije bilo, već je bilo sa druge strane kanala sa kog mesta je svedok rekao da je video muškarca i ženu bez deteta, a odakle su oni prema rečima svedoka došli – navela je danas sudija.

Inače, devojčica je nakon ubistva majke crtala travu i govorila: “Ovo je trava gde je nestala moja mama.”

BONUS VIDEO: Zoran Marjanović napustio Palatu pravde i šeta slobodno ulicama Beograda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *