OVO JE TINEJDŽERKA (15) KOJU JE POZNANIK IZBO NOŽEM! Potresne reči majke i bake – svi došli na mesto napada (FOTO)

 OVO JE TINEJDŽERKA (15) KOJU JE POZNANIK IZBO NOŽEM! Potresne reči majke i bake – svi došli na mesto napada (FOTO)

Foto: Facebook

Tinejdžerka Holi Njuton (15) brutalno je ubijena u Heksamu u Velikoj Britaniji. Ona je izbodena, a njeni prijatelji je opisaju kao “lepu devojku” koja je volela da pleše.

Prijatelji Holi Njuton, koja je takođe bila poznata i kao Holi Olivija, pojavili su se na mestu napada kako bi položili cveće. Mnogi od njih su plakali.

Jedan tinejdžer (16) je uhapšen zbog sumnje da je ubio Holi i ostaje u pritvoru.

Bliski rođaci ubijene devojke su se takođe pojavili na mestu napada da odaju počast Holi.

Foto: Facebook

Njena majka je ostavila dirljivu poruku: “Našoj bebi Holi. Naša srca su ranjena sada. Volimo te puno. Vole te mama i Li. Vidimo se uskoro lepotice”.

Njena baka je ostavila poruku: “Nikada nećeš biti zaboravljena. Vole te nana i deka”.

Holi je pohađala školu Kraljica Elizabeta. Više od 3.000 funti je prikupljeno preko GoFundMe za porodicu kako bi im se pomoglo oko troškova. Jedna prijateljica je na GoFundMe napisala da je Holi bila lepa 15-godišnjakinja koja je volela ples i da će svima nedostajati.

Podsetimo, policija je pozvana na lice mesta u Heksamu u petak posle podne. Dvoje ljudi, Holi i tinejdžer (16) zadobili su stravične povrede u napadu nožem koji je počinio momak za kog se sumnja da ih je poznavao.

Drugi tinejdžer (16) uhapšen je zbog ubistva, a istraga je u toku. Svi koji su umešeni u incident se međusobno poznaju, saopštila je policija.

– Tinejdžerka je nažalost umrla, ostavljajući svoju porodicu potpuno uništenom. Još jedan dečak je takođe teško povređen. Naše misli uz njihove voljene u ovom užasnom trenutku i podržavamo ih na svaki mogući način. Odlučni smo da saznamo šta se tačno dogodilo i sve umešane privedemo pravdi. Potpuna istraga o okolnostima ovog tragičnog incidenta je u toku. Uhapsili smo tinejdžera u vezi sa incidentom, a policajci ostaju u oblasti kako bi sproveli niz istraga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *