Ovo je tiktoker Emir koji je našamaran i pretučen: Među privedenima i jedan POLICAJAC

 Ovo je tiktoker Emir koji je našamaran i pretučen: Među privedenima i jedan POLICAJAC

Foto: TikTok printscreen/bjelak8

Poznati detalji…

Brutalan incident dogodio se u Novom Pazaru, u jednom od lokalnih kafića kada je napadnut poznati tiktoker. Prema rečima očevidaca, on je napadnut jer je u svom videu vređao Srbe, ali i prikazivao albanskog orla. Snimak njegovog prebijanja kruži socijalnim mrežama, na kom se može videti sva brutalnost i surovost. Pomenuti video pogledajte klikom na OVAJ LINK.

– Pojedince je to izrevoltiralo i oni su ga pretukli. Ono što zabrinjava jeste što njihov čin pojedini doživljavaju kao određeno herojstvo, što je neprihvatljivo. Nasilje nikada nije rešenje – kažu zabrinuti građani. O ovom slučaju obavešteni su policija i svi nadležni ogani, a povodom ovog incidenta privedene su dve osobe. Na snimku koji se pojavio, a prenosi ga Rina, vidi se kako muškarac tuče tiktokera i psuje, dok on zapomaže.

Vapaj prebijenog mladića

– Nemojte, molim vas! Neću više, tako mi mrtve majke. Neću nikad više, duše mi mrtve majke – govorio je tiktoker i molio za milost.

– Nećeš više srpsku majku. Ko te je platio? – prodarao se muškarac koji ga je tukao.

tiktoker
Foto: TikTok printscreen/bjelak8

Poznat identitet napadača i tiktokera

Novopazarska policija uhapsila je dvojicu muškaraca osumnjičenih da su počinili krivično delo zlostavljanje i mučenje i jednog muškarca koji se sumnjiči za izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti, javlja RTS.

Uhapšeni su N. M. i I. M. iz Novog Pazara koji se sumnjiče da su u jednom ugostiteljskom objektu pretukli sugrađanina Emira B., što je Više tužilaštvo u Novom Pazaru kvalifikovalo kao zlostavljanje i mučenje i njima je određeno zadržavanje do 48 sati.

Detalji i informacije poznate javnosti

Zadržavanje do 48 sati određeno je i E. B. po nalogu Tužilaštva za visokotehnološki kriminal, koji se sumnjiči da je objavom na društvenoj mreži izgovarao reči i pokazivao gestove koji se mogu tumačiti kao izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.

Kako piše Nova.rs u Novom Pazaru je zabeležen uznemirujući incident kada je grupa muškaraca napala poznatog lokalnog tiktokera Emira B. Incident, koji se dogodio u kafiću u ulici Relje Krilatice u ovom gradu, brzo je privukao pažnju javnosti nakon što se snimak napada počeo širiti gradom.

Prema dostupnim informacijama, mladić je postao meta napada nakon objavljivanja videa na Tiktoku u kojem je izneo uvrede na račun četnika, uz prikazivanje albanskog orla. Taj čin je kod nekih građana izazvao oštre reakcije, što je kulminiralo fizičkim nasrtajem na Emira B. poznatog tiktokera, u kojem je prema, za sada nezvaničnim informacijama, učestovovao I. M, pripadnik PU Novi Pazar i jedno lice koje je od ranije poznato organima reda kao lice iza kojeg stoji više krivičnih dela.

Zabrinutost raste zbog činjenice da se nasilje nad mladićem u nekim krugovima počelo doživljavati kao čin herojstva, što implicira ozbiljan problem tolerancije prema nasilju i ekstremizmu. Očekuju se konkretne akcije od nadležnih organa, uključujući policiju i pravosudne institucije, kako bi se incident istražio, počinioci privedeni pravdi, a dalje širenje verske i nacionalne mržnje zaustavi.

O kom tiktokeru je reč, pogledajte u narednom video zapisu:

@bjelak8

♬ original sound – Bjelak