OVO JE SARA (10) ČIJE JE TELO PRONAĐENO U PORODIČNOJ KUĆI Obdukcija otkrila horor, otac pobegao iz zemlje!

 OVO JE SARA (10) ČIJE JE TELO PRONAĐENO U PORODIČNOJ KUĆI Obdukcija otkrila horor, otac pobegao iz zemlje!

Foto: Surrey Police

Sara Šarif, desetogodišnja devojčica koja je pronađena mrtva u svom domu u Vokingu kod Londona, bila je od ranije poznata vlastima, saopštilo je veće okruga Sari u Engleskoj.

Sara je pronađena mrtva 10. avgusta, a obdukcija je pokazala da je zadobila višestruke i teške povrede, koje su verovatno bile izazvane tokom dužeg vremenskog perioda.

Policija u Velikoj Britaniji identifikovala je njenog oca Urfana Šarifa, njegovu devojku Beinaš Batul i njegovog brata Fajzala Šahzada Malika, kao osobe sa kojima želi da razgovara tokom istrage ubistva.

U nedelju je veće okruga Sari reklo da je Sara bila poznata policiji pre svoje smrti.

Ne možemo dalje da komentarišemo dok je istraga u toku“, rekli su nadležni.

Veće je reklo da radi na tome da shvati situaciju što je pre moguće.

U međuvremenu, policija u istočnom Pakistanu rekla je da traga za ocem devojčice u vezi sa njenom smrću.

Prema vlastima, Šarif je otputovao u prestonicu Pakistana, Islamabad, sa devojkom i bratom 9. avgusta, dan pre nego što je pronađeno Sarino telo.

Njegova porodična kuća nalazi se u Dželamu u pokrajini Pandžab. Policija je otkrila da se Šarif nakratko vratio kući pre nego što je nestao, prenosi Sky news.

Prema britanskoj policiji, Šarif je pozvao policiju iz Islamabada 10. avgusta, zabrinut za bezbednost najstarije ćerke. Mediji su objavili da su njih troje kupili karte za Pakistan dan pre nego što je Sara nađena mrtva. Njen otac kupio je ukupno osam karata.

Karte su bile za troje odraslih i petoro dece, a platio ih je njegov brat Malik.