OVO je razlog SKANDALA: Umesto na HUMANITARNI DOGAĐAJ, došla na ROĐENDAN PRIJATELJA – Mladenovićeva progovorila!

 OVO je razlog SKANDALA: Umesto na HUMANITARNI DOGAĐAJ, došla na ROĐENDAN PRIJATELJA – Mladenovićeva progovorila!

Foto: Srbija Danas

Sinoć je u jednom prestoničkom hotelu, jedan od najpopularnijih voditelja današnjice, Milan Milošević, upriličio gala proslavu svog 46. rođendana. Na samom događaju, prisustvovalo je mnoštvo javnih ličnosti i pripadnika sedme sile, koji su zajedno sa slavljenikom uživali do kasno u noć.

Ekipa portala Srbija Danas, prisustvovala je pomenutoj proslavi i među zvanicama zatekla mladu, sve popularniju pevačicu Aleksandru Mladenović, koja je kao i obično, sa puno pozitivne energije i osmehom, strpljivo razgovarala sa novinarima, te tom prilikom otkrila mnoštvo noviteta iz privatnog, ali i poslovnog života.

Aleksandra Mladenović
Foto: Srbija Danas


Na samom početku razgovora, moramo da primetimo da se nalaziš na rođendanu Milana Miloševića, iako si prethodno bila najavljena na humanitarnoj večeri koja se održava na jednom prestoničkom splavu, kakva je pozadina toga?

– E ovako, da odmah razjasnimo to, ja na humanitarnu večeru nisam ni pozvana. Neko sam ko se uvek odaziva na takve stvarui i jako je ružno što me prethodno nisu obavestili, pozvali i pitali da li sam slobodna. Oni su me samo stavili na listu. Naravno da bih došla da su me pozvali, a potom otišla i kod Milana na rođendan. Obzirom da me niko nije pozvao da dođem, onda mi mesto i nije bilo tamo. Nastala je jako ružna i bezveze situacija. Smatraš li da je ovo možda neko namerno uradio i pokušao da ti, kako bi se žargonski reklo, smesti?

– Ne smatram da mi neko smešta, nemam ja neke neprijatelje, verujem da je samo tako ispalo.

Aleksandra Mladenović
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković


Nedavno si dobila jako lepe ruže za Dan zaljubljenih, možemo li da saznamo od koga su, ali i kakav je dečko koji ih je poslao? Da li si inače zaljubljena?

– Ne bih da otkrivam, ali moraš priznati da su jako lepe. Inače, ne mora da znači da ih je dečko poslao, može to da bude i neka druga, draga osoba. Međutim, moram da ti priznam da sam jako zaljubljena, da sam pre jedno mesec dana bila u Parizu i da sam se toliko zaljubila u jedne cipele, ali nisam imala para da ih kupim, pa sada skupljam novac.Možemo li se dotaći afere “Mito” čiji je akter bila Snežana Đurišić, kako bi to prokomentarisala?

– To mi je katastrofa, zaista. Smatram da je to izmišljena priča, Snežana je jedna od najboljih narodnih pevačica. Ona je toliko stekla, da prosto ovoj priči nema prostora. Mene je sramota, ali znajte da svako ko izgubi ima pravo da se ljuti. Evo ja sam prva 4 puta ispala iz takmičenja i mogla sam da izmišljam, ali nisam. Treba da bude sramota onog ko je to izmislio.

Bila si kuma na svadbi Vanje Mijatović, da li i ti maštaš o svadbi, budući da si govorila kako priželjkuješ majčinstvo?

– Da, u nedelju se udajem. Svi ste pozvani da dođete u nedelju – zaključila je Aleksandra, u šaljivom tonu, razgovor sa ekipom portala Srbija Danas.

Bonus video razgovora sa slavljenikom, pogledajte u nastavku teksta.