“Ovo je otežavajuća okolnost!” Nikolina Kovač u braku sa kolegom Sašom Kaporom, PROGOVORILA o LJUBOMORI

 “Ovo je otežavajuća okolnost!” Nikolina Kovač u braku sa kolegom Sašom Kaporom, PROGOVORILA o LJUBOMORI

Foto: Instagram printscreen/nikolina.kovac

Što se ljubavi tiče, ona se ne kupuje i ne može se materijalizovati, ali pravi poklon u pravom trenutku može da pokaže koliko je nekome stalo, kao i koliko vas poznaje. 

Pevačica Nikolina Kovač Kapor otkrila je koji je najlepši poklon koji je dobila ove godine i šta je to što nju čini najsrećnijom, u čemu uživa.

– Čestitka moje djece za moj rođendan koju su sami pravili kao jedno predivno iznenađenje za mamin divan dan je moj najdragoceniji i najskuplji poklon – rekla je za početak lepa pevačica.

Nismo mogli a da je ne pitamo da li u braku sa kolegom, pevačem Sašom Kapor postoji doza ljubomore i koje su prednosti, a koje mane što se bave istim poslom.

– Mislim da ta doza ljubomore najviše se vezuje za početak veze, a poslije sam odnos dobija na nekoj vrsti zrelosti i nema prostora za takve emocije. Pored ljubavi kao esencije svega, iskrenost i povjerenje čine jednu vezu čvrstom i posebnom.U našem slučaju, to što smo oboje pevači ima prednosti, kao npr., sama činjenica je što se bavimo istim poslom, jer ne moramo neke stvari da objašnjavamo što se posla tiče. Upoznati smo sa svim što nosi ovaj posao, a sa druge strane ne možemo uvijek da odvojimo privatni od poslovnog dijela i to je ono što je sa neke strane otežavajuvća okolnost – rekla je Nikolina.

Pevačica je i mama dvoje dece, a sve zanima kako postiže da uspostavi balans između poslovnog i privatnog života.

– Trudim se da uspostavim taj balans, uloga majke je za mene najvažnija, a i najteža uloga, opet radim posao koji volim i trudim se da non stop radim na sebi u tom muzičkom nadograđivanju, jer smatram da prostora za nadogradnju uvijek ima. Generalno nije uvijek lako uspostaviti balans, jer to iziskuje mnogo snage, energije, ali to znaju sve žene koje pored porodice imaju posao, tako da nisam ni ja izuzetak. Bitna je definitivno snaga volje i dobra organizacija.

Pevačica je i istakla da pored zdravlja i sreće želi da u narednoj godini ostvari i promociju svog albuma.

Kada je Nikolina u pitanju neizostavno pitanje je i kako se neguje, s obzirom da važi za jednu od najlepših, prirodnih pevačica na našoj sceni.

– Oduvijek vodim računa o sebi, ako izuzmemo taj pubertet kada sam bila bucka, u svakom periodu mog života sam vodila računa. Njegujem se smatram na pravi način, vodim računa o ishrani i sto je najvažnije, radim na svom duhovnom jačanju, na jačanju i filtraciji moje cjelokupne licnosti… Radom na sebi uvijek ima posla, vezujem se i vodim se kroz život ovom rečenicom – zaključila je Nikolina.