OVO JE NAJMONSTRUOZNIJE DO SADA! Otac iz pakla objavio snimak iz kade u kojoj je držao ćerku, ali ovaj posebno budi jezu (VIDEO)

 OVO JE NAJMONSTRUOZNIJE DO SADA! Otac iz pakla objavio snimak iz kade u kojoj je držao ćerku, ali ovaj posebno budi jezu (VIDEO)

Foto: Facebook printscreen/Urosh MX/Youtube/UroshMX

Dok policija intenzivno traga za Urošem Pašajlićem, novi detalji slučaja koji je šokirao Srbiju ne prestaju da isplivavaju.

Kao bomba odjeknula je vest da je muškarac svoju osmogodišnju ćerku držao zatočenu u stanu, u jezivim uslovima. 

Njega je partnerka prijavila za nasilje, došavši u policijsku stanicu sa slomljenim nosem i modricama ispod očiju, a onda je dodatno šokirala inspektore rekavši da Uroš Pašaljić godinama drži ćerku kao roba i maltretira je

Policija je odmah otišla u stan na Zvezdari, u Ulici Ružice Sokić, provalila vrata i tamo zatekla užasne scene. Devojčica je bila u kadi, neuhranjena, iznemogla i bez snage da govori. Nesrećno dete je boravilo u nehumanim uslovima, u prljavom stanu punom smeća.

Da stvar bude još gora, Uroš je sve vreme dok mu je ćerkica bila zatočena i gladna svakodnevno obvjavljivao fotografije i video klipove na društvenim mrežama!

Hvalio seskupim kolima, hranom i pićem po restoranima, dok je ćerku držao gladnu.

To je potvrdilo i Prvo osnovno javno tužilaštvo koje je navelo da je nađena neuhranjena, dehidrirana i zapuštena.

Kako može da se zaključi na osnovu sadržaja na mrežama – a očigledno ne postoji društvena mreža na kojoj nije imao profil – Uroš je često putovao u Nemačku gde je i bio zaposlen u jednoj firmi.

Pored ličnih fotografija koje je objavljivao na Fejsbuku, redovno je postavljao pesme, motivacione poruke i slično, ali nikada ni traga o osmogodišnjoj devojčici. Međutim, video klipovi koje je objavljivao na svom Jutjub kanalu, bili su nešto drugačiji. Čak bi mogli da kažemo, pokazuju svu monstruoznost Pašaljića.

Ono što je posebno zgrozilo je da je otac iz pakla objavio video snimak upravo iz kade u kojoj je devojčica pronađena. Na snimku se vidi on kako leži i ispušta vodu u kadi u kojoj je držao zarobljeno rođeno dete.

Potpuno jeziv klip je gde snima napuštenu kuću u ruševinama dok horor muzika ide u pozadini.

Osumnjičeni Uroš Pašaljić se nalazi u bekstvu i policija već danima traga za njim. Njemu se na teret stavljaju tri krivična dela: nasilje u porodici, zlostavljanje i mučenje maloletnog lica, kao i neispunjavanje porodičnih obaveza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *