“OVO JE NAJGORA VEZA U RIJALITIJU!” Sanja i Marko na STUBU SRAMA – Zadrugari ŠOKIRANI njihovim ponašanjem

 “OVO JE NAJGORA VEZA U RIJALITIJU!” Sanja i Marko na STUBU SRAMA – Zadrugari ŠOKIRANI njihovim ponašanjem

Danas je nastavljena emisija “Gledanje video snimaka” , a sledeći na redu su bili Sanja Grujić i njen momak Marko Stefanović.

 Oni su imali priliku da pogledaju još jednu svađu u kojoj jedno drugom ljubomorišu na ostale zadrugare.

– Nama je početak veze bio bajkovit dok komentari nisu počeli da utiču na nas. Svi imao pravo na greške i na turbulencije. On nije nasilan prema meni. On je na klipu rekao da sam ponovila Necine reči da bih ga što više povredila – govorila je Sanja.

– Ona meni sve priča u besu i da bi me povredila, isto kao što i ja njoj pričam da bih je povredio – rekao je Marko.

– Ne vidim zašto bi ovaj klip trebao da nas uznemiri? Ja o Maji imam lepo mišljenje i to me ne vređa – dodala je Grujićeva.

 Ovo dvoje ljudi su u najgoroj vezi u rijalitiju, po meni to nije veza. Koliko vidim sve devojke imaju isti princip ponašanja i ugledale su se na Maju jer misle da je to dobro za rijaliti. Vi ste na silu u vezi zbog rijalitija i na to mi liči vaša veza – komentarisala je Marija.

– Ja smatram da je ovo najveća ljubav u rijalitiju i da nema nikakve sile. Ja sam u ponedeljak rekla da imamo problem, izvrištala sam se i taj problem je rešen – odbrusila je Sanja.

 Ja delim mišljenje sa Marijom Kulić, jer kad sam gledao onu scenu kad ga je udarila, komentarisao sam da devojek ugrade silikone, što veće nokte, pa šupaju i grebu muškarce. Ako je zovi kopija Maje Marinković, a čak i liče fizički. Ona se to veče smejala sa Majom, smejale se i nekako je bila ponosna jer dobija momenat Maje Marinković, čak je imala i crnu minđušu koja ide uz ušnu školjku – govorio je Brendon.

– Po meni je Sanja bleda kopija Maje Marinković. Ako ovo zaslućuje momak koji joj poklanja beskraju pažnju. Ovaj momak je zaljubljen i to se vidi. Potvrdila je da je imala momka, potvrdila si da sve što sam izneo je istina, a ti me slobodno tuži. Ako je ovo lepa veza, neka je moja najgora na sveta. Momak je davno rekao da ne ulazi u verbalne sukobe i da napolju to rešava fizički, a ti ga teraš ovde da te brani i da se posvađa sa momcima. Nije ovo prvi put da se oni ovako svađaju, ovo se dešava svakog dana. njihov krevet je blizu i čujemo razne uvrede sa obe strane – pričao je Dragić.

 K**vo ne možete da čujete, ja sam to rekao jednom iz besa. Mi smo se posvađali tri, četiri puta za ovo koliko smo u vezi – rekao je Stefanović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

“Aleks guta Zvezdana poglednom, ODLEPILA JE” Danijel Višić raskrinkao zadrugare