OVO JE NAJBIZARNIJI POTEZ DO SADA! Devojka Zorana Marjanovića zgrozila javnost – iskoristila mrtvu Jelenu (FOTO)

 OVO JE NAJBIZARNIJI POTEZ DO SADA! Devojka Zorana Marjanovića zgrozila javnost – iskoristila mrtvu Jelenu (FOTO)

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Zorica Zoka Mitrović, devojka Zorana Marjanovića (45), koji trenutno čeka odluku Apelacionog suda u vezi sa zatvorskom kaznom za ubistvo svoje supruge Jelene (33), nedavno je na svom profilu na Fejsbuku podelila bizarnu objavu.

U svojoj objavi, Zoka je podelila srceparajuću pesmu pod nazivom “Kaži anđele”, koju je otpevala upravo ubijena Jelena i koju je on obelodanio nakon njene smrti. Zoran je naglasio da pesma nosi poruku molitve, a nju je napisao i Dragan Milošević, koji je takođe smatrao da je ona molitva jer se borio sa kancerom.

Ova objava je privukla pažnju javnosti zbog njene bizarnosti i kontroverze koju nosi. S obzirom na trenutnu situaciju u vezi sa Zoranovim suđenjem za ubistvo supruge Jelene, mnogi su izrazili iznenađenje i zaprepašćenje zbog Zokine objave.

Foto: Printscreen

Zoran Marjanović je, inače, za pesmu “Kaži anđele” radio aranžman i muziku. Nakon njenog objavljivanja, u maju 2016. godine, rekao je kakva se tuga krije iza te balade.

– Reči su moja autobiografija, ali i njena biografija. Otac joj je umro od raka, stric, strahovala je za majku, koja je takođe obolela od raka. I onda se desi ovakva tragedija. Jeca je bila normalna i uvek nasmejana osoba, naš anđeo. Tuga koju je očigledno osećala u sebi verovatno joj je pomogla da mojoj molitvi donese posebnu notu. Iskreno se nadam da će ubica brzo biti uhapšen – rekao je Marjanović tada.

Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i kako će Apelacioni sud doneti odluku u vezi sa Zoranovom zatvorskom kaznom. U međuvremenu, objava Zorice Mitrović nastavlja da intrigira javnost i izaziva različite reakcije i tumačenja.

Jelena je, podsetimo, ubijena nepoznatim predmetom na nasipu u Borči, 2. aprila 2016. godine. Za taj zločin je Zoran u julu prošle godine osuđen nepravosnažno na 40 godina zatvora u Višem sudu. Nedavno je pred Apelacionim sudom okončana sednica po žalbama advokata na tu presudu i sada se čeka odluka o tome da li će ona biti potvrđena ili ukinuta. Ukoliko bude poništena, biće naloženo novo suđenje.

Zoran je prvi put predstavio javnosti novu devojku na dan presude za ubistvo supruge. Kada je Zoka čula da je osuđen na 40 godina zatvora, urlala je u sudnici i izletela napolje, a na sednicama Apelacionog suda se nije pojavljivala. Tada su Zoranu podršku dolascima pružali samo brat Miloš i sin Uroš.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *