OVO JE MOTIV NAPADA U ŠKOLI U ZRENJANINU?! Drugaricu ubola u leđa, a jedna stvar donosi crnu slutnju

 OVO JE MOTIV NAPADA U ŠKOLI U ZRENJANINU?! Drugaricu ubola u leđa, a jedna stvar donosi crnu slutnju

Devojčica koja je izvršila napad šestarom saslušana je u policiji.

Vrtlog svakodnevnih fascinirajućih vesti bogatiji je za još jednu koja se danas pre podne dogodila u osnovnoj školi 2.oktobar u Zrenjaninu, kada je učenica sedmog razreda, rođena 2009. godine, kako je potvrdila zrenjaninska policija, šestarom u predelu leđa, blizu vrata, ubola godinu dana mlađu učenicu šestog razreda, rođenu 2010.godine.

Na svu sreću, povređena učenica zadobila je samo lakšu telesnu povredu i nakon razgovora sa psihologom i ukazane medicinske pomoći u Urgentnom centru, puštena je na kućni oporavak.

Devojčica koja je izvršila napad šestarom, istražnim organima dala je izjavu, a prema nezvaničnim izvorima, policiji je rekla da je motiv napada bila svađa još od pre dve nedeljea da je danas bio prvi dan kada je nastavnica učenicima sedmog razreda napomenula sa za čas geometrije u školu ponesu šestare.

Ona je to iskoristila i napala godinu dana mlađu drugaricu iz škole.

Takođe, nezvanični izvori prenose još dva događaja nasilja, u jednoj zrenjaninskoj osnovnoj školi učenik je pretio da će ubiti učiteljicu, pa je intervenisala policija i privedeni su i učenikovi roditelji, a po svemu sudeći u sklopu igrice po uzoru na pucnjavu u školi na Vračaru koja donosi crne slutnje i ovih dana kruži društvenim mrežama, kod učenice šestog razreda osnovne škole u Zrenjaninu, pronađen je spisak učenika, koje je planirala da navodno napadne.