OVO JE MALOLETNICA KOJA JE “PALA” SA ESKOBAROVIM UBICAMA: Sumnja se da im je pomagala – novi detalji mafijaške likvidacije (FOTO)

 OVO JE MALOLETNICA KOJA JE “PALA” SA ESKOBAROVIM UBICAMA: Sumnja se da im je pomagala – novi detalji mafijaške likvidacije (FOTO)

Foto: Printscreen/Vijesti/Društvene mreže

Maloletnici (17) koja je osumnjičena da je učestvovala u ubistvu Ranka Radoševića zvanog Eskobar, određeno je zadržavanje do 30 dana pritvora, a na teret joj se stavlja krivično delo – teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Ova devojka uhapšena je juče zajedno sa mladićima (28) i (25) u iznajmljenom stanu na Novom Beogradu.

Stan se nalazio u prizemlju zgrade, a zgrada i okolina nisu pokriveni kamerama. Pretpostavlja se da su izabrali takvu lokaciju kako ne bi bili primećeni, ali i kako bi iz stana u prizmelju mogli lakše da pobegnu.

Inače, stan u kojem su se krili iznajmili su preko oglasa “stan na dan”.

Ranko Radošević
Foto: Društvene mreže

Podsetimo, Radošević je ubijen 9. marta kada je upucan dok je sedeo u kafiću na pumpi u Rušnju.

Dvojica maskiranih mladića tada su, sa kapuljačama i hirurškim maskama su usnimljeni na kamerama video nadzora.

Ubijeni Ranko Radošević Eskobar navodno je bio član bežanijskog klana Gorana Mijatovića koji je likvidiran u Beogradu i vođa nikšićkog klana koji je sarađivao sa škaljarskim klanom na čijem je čelu bio Jovan Vukotić.

Radoševič je dovođen u vezu sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem, kada je kod njih pronađen automobil koji se vodi na njegovo ime.

Eskobar se bavio prodajom vozila, a mušterije su mu bile ljudi iz podzemlja. On je prepravljao obična vozila u blindirana i time povećavao njihovu vrednost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *