OVO JE MAJKA OSUMNJIČENA ZA UBISTVO SINA! Telo mališana pronađeno na deponiji – oglasila se policija (VIDEO)

 OVO JE MAJKA OSUMNJIČENA ZA UBISTVO SINA! Telo mališana pronađeno na deponiji – oglasila se policija (VIDEO)

Foto: Facebook

Majka Kvintona Sajmona, 20-mesečnog dečaka iz Džordžije koji je nestao prošlog meseca, optužena je za njegov nestanak i ubistvo nakon što su u petak pronađeni ljudski ostaci na deponiji, saopštila je policija u ponedeljak.

– Duboko smo ožalošćeni ovim slučajem, ali smo zahvalni što smo korak bliže pravdi za malog Kvintona – objavila je Policijska uprava okruga Čatam (CCPD) na Tviteru najavljujući hapšenje Lejlani Sajmon (22).

CCPD je ranije saopštio da veruje da je Kvinton preminuo. Takođe je potvrđeno da je Sajmon njihova glavna osumnjičena.

Policija je saopštila da je majka troje dece dovedena u pritvorski centar okruga Čatam dok čeka na ročište za saslušanje.

– Ne očekujemo druga hapšenja u vezi sa ovim slučajem – saopštila je policija.

Sajmon je prijavila nestanak svog sina u 9 sati ujutro 5. oktobra. Navodno je poslednji put viđen u domu u Savani koji je delila sa svojim dečkom, svojim trogodišnjim sinom i svojom majkom – koja je imala starateljstvo nad oba deteta.

– Od tada su milioni ljudi pratili Kvintonov slučaj i čekali odgovore – tvitovala je policija u ponedeljak.

Sajmon je navodno rekla dispečerima da veruje da je neko odveo njenog sina iz njegove ograde pre 9 sati ujutru, kada se probudila i videla otvorena vrata. Do poziva je, međutim, došlo nekoliko sati nakon što je Sajmon poslala poruku Kvintonovoj dadilji, Dajani Makarti, da otkaže planove za taj dan.

Istraga o Kvintonovom nestanku brzo je postala kriminalna po prirodi, ubrzo nakon što je Lejlanina majka navodno rekla policiji da ne veruje svojoj ćerki.

– Nije uvek radila pravu stvar – priznala je Bili Džo Hauel u intervjuu.

Policija je dovela pse tragače u porodičnu kuću, gde su pretražili unutrašnjost, kao i otvoreni bazen i obližnji ribnjak. Na licu mesta je bio i FBI. Policija je potom provela skoro mesec dana pročešljavajući lokalnu deponiju u zadatku koji je okarakterisan kao “masivan – a ipak, mukotrpan” u nadi da će pronaći Kvintonove ostatke.

Tokom konferencije za novinare u ponedeljak šef CCPD Džef Hedli rekao je da su istražitelji u petak pronašli ljudske ostatke koji će biti podvrgnuti DNK testiranju da bi se videlo da li pripadaju malom Kvintonu.

– Imamo sve razloge da verujemo da će biti potvrđeno da su ostaci Kvintonovi – rekao je Hedli, preneo je Foks.

– Ona je užasna osoba i otići će ili u zatvor ili u pakao. Ona je zla. Ona ne bi trebalo da bude među ljudima – rekao je on za Dejli mejl.

Ako ga nije želela, mogla je da mi kaže. Došao bih po njega – dodao je Mos.

Policija u Četamu saopštila je da će uskoro biti objavljeno više detalja o hapšenju Sajmonove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *