OVO JE IZREŠETAN ŽESTOKI MOMAK IZ KRAGUJEVCA! “Ubica na trotinetu” priznao – ovako je likvidiran Zečević

 OVO JE IZREŠETAN ŽESTOKI MOMAK IZ KRAGUJEVCA! “Ubica na trotinetu” priznao – ovako je likvidiran Zečević

Foto: Facebook

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije i Policijske uprave u Kragujevcu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kragujevcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su ubistvo tridesetosmogodišnjeg muškarca, Nikole Zečevića Zeke počinjeno 12. februara 2021. godine u Kragujevcu.

Ubica Stefan M. (23) zapravo ,”ubica na trotinetu” koji je u Beogradskom kafiću ,”Ritual” likvidirao vlasnika kafića Luku Žižića 28. aprila ove godine a nedugo posle toga bio uhapšen.

Ovaj profesionalni ubica iz Kraljeva priznao da je on ubio Nikolu Zečevića u Kragujevcu kobnog 12. februara 2021. godine. Na sličan način na koji je ubijen Zečević, ubijen je i Luka Žižić s tim što je nakon ubistva Zečevića pobegao kolima uz pomoć više lica.

Biznismen i žestok momak iz kriminalnog miljea Nikola Zečević Zeka (38), ubijen je 12. februara 2021. u glavnoj ulici u Kragujevcu. Nikola je kobne noći smrtonosne hice zadobio od napadača koji je na njega ispalio nekoliko hitaca u grudi, vrat i stomak iz kola u pokretu.

Njegova tetka tada je rekla da ga je napadač sačekao ispred zgrade i ustrelio po povratku iz pekare.

– Samo je otišao da detetu kupi picu za večeru i kad se vraćao neko ga je sačekao. On je svoje odležao, a pretili su mu još pre deset godina da će kad tad da se osvete – rekla je ona u noći ubistva.

Zečević je bio u zatvoru zbog ranjavanja sina vlasnika menjačnice. To je učinio pre dvanaest godina. On je bio vlasnik Vile Jelena, apartmana za izdavanje, a živeo je u zgradi pored. Ubijeni Nikola Zečević je sin šefa policijkog Odseka oružja i municije u penziji.

Stefan M. se nalazi u pritvorskoj jedinici Centralnog zatvora u Beogradu, zbog postojanja osnova sumnje da je 28. aprila ove godine izvršio teško ubistvo tridesetsedmogodišnjeg muškarca u Nehruovoj ulici u Novom Beogradu.

Izvor: Ucentar