OVO JE HRVATSKA INFLUENSERKA NIKA ILIČIĆ, devojka zbog koje je PRIVEDEN mladi tiktoker Arsa! (FOTO)

 OVO JE HRVATSKA INFLUENSERKA NIKA ILIČIĆ, devojka zbog koje je PRIVEDEN mladi tiktoker Arsa! (FOTO)

Popularni srpski tiktoker poznat pod imenom Arsaovde navodno je uhapšen zbog porodičnog nasilja.

Njegova navodna žrtva je njegova devojka, jutjuberka i TikTok zvezda Nika Ilčić, sa kojom je već neko vreme u vezi.

Nika i Arsa
Foto: Instagram Printscreen/arsaovde


Nika  je jedna od prvih jutjuberki sa ovog prostora koja je dostigla ogromnu popularnost. Počela je da snima za YouTube još u osnovnoj školi, kada je imala samo 14 godina. Svojevremeno je u intervjuima otkrila da joj se nisu dopadali trendovi koji su zavladali među influenserima i da je želela da radi nešto drugačije.

Nika Ilčić
Foto: Instagram Printscreen/Nika Ilčić

Njeni pratioci je znaju kao “devojku bez dlake na jeziku”, a otvoreno je govorila o škakljivim temama. Posebnu je pažnju skrenula na sebe kada je pričala o tome “kako su joj Vojaž i Breskvica svojevremeno bili ljigavi”.

– Ja ne volim ljigavost takvu, to mi se ne sviđa. To baš ne volim ni promovirati niti sam takva privatno. Lažem, malo jesam ljigava privatno ali privatno tako da niko mi to ne može zamjeriti. Ali uvjek mislim da postoji granica što se tiče javnih veza – rekla je ona.

Nika zamera svojim kolegama influenserima što ne koriste svoj uticaj u dobre svrhe, već dok su se dešavali zemljotresi u Hrvatskoj ili protesti u Beogradu, influenseri su reklamirali muštikle i kladionice.