OVO JE DEVOJKA KOJA JE STRADALA NA KOPAONIKU: Prijatelji i rodbina se opraštaju od nje (FOTO)

 OVO JE DEVOJKA KOJA JE STRADALA NA KOPAONIKU: Prijatelji i rodbina se opraštaju od nje (FOTO)

Foto: Društvene mreže/Printscreen

Žena (35) iz Novog Sada i muškarac (39) iz Aleksandrovca nastradali su tokom noći na Kopaoniku kada su se motorne sanke na kojima su se vozili prevrnule i survale u uvalu.

Muškarac iz Aleksandrovca je upravljao motornim sankama, a devojka koja je sela sa njim na sanke je iz Novog Sada.

Na njenom profilu na društvenim mrežama navodi se da je ona završila Pravni fakultet u Novom Sadu, nakon čega i master, a kako se nezvanično saznaje, upisala je i doktorske studije. Navodi se i da je bila jedna od najboljih studentkinja svoje generacije.

Ona je neretko objavljivala i fotografije sa putovanja, a sudeći prema objavama, bila je veoma bliska sa svojom majkom i porodicom.

Majka tragično nastradale često je ćerki ostavljala poruke pune ljubavi ispod fotografija, a poslednji put se oglasila sredinom februara kada je i okačila sliku svoje dve ćerke iz detinjstva i napisala “Koncert mami za jedan 8. mart”.

Podsetimo, njih dvoje su se, kako su mediji preneli, upoznali to veče u kafiću na Kopaoniku.

– Oni su bili u kafiću koji se nalazi na vrhu staze Karaman, nisu se poznavali. Upoznali su se u kafiću i devojka ga je zamolila da je motornim sankama spusti do podnožja planine. Seli su na motorne sanke i na jednom prevoju, takozvanoj skakaonici, najverovatnije zbog prebrze vožnje pali su sa sanki – rekao je izvor medija.

Kako smo pisali, telo muškarca pronađeno je na oko 20 metara od sanki, a sanke su bile preko tela devojke.

Uzrok smrti biće utvrđen na obdukciji. Pretpostavlja se da su u pitanju brojni prelomi i krvarenja.

Više o tragediji na Kopaoniku možete pročitati OVDE.