OVO JE DEVOJČICA KOJU JE UBIO PAS: “Ona je mrtva, ona je mrtva!” – komšije otkrile detalje jezive tragedije

 OVO JE DEVOJČICA KOJU JE UBIO PAS: “Ona je mrtva, ona je mrtva!” – komšije otkrile detalje jezive tragedije

Foto: Privatna arhiva

Komšije odaju počast četvorogodišnjoj devojčici iz Velike Britanije, koju je ubio pas u dvorištu porodične kuće. Mala Alis Stouns preminula je nakon napada psa u zadnjem dvorištu porodične kuće u Milton Kinsu u utorak popodne.

Naoružana policija je upala u kuću, gde se veruje da je opkolila psa i uspavala ga, prenosi Daily mail. Dok se istraga nastavlja, nadležni kažu da još niko nije uhapšen u vezi sa incidentom.

Lokalni meštani su ostavili cveće, sveće i igračke ispred kuće devojčice.

Foto: Privatna arhiva

Neki su opisali “očajne krike” majke, nakon što je njenu ćerku ubio pas, dok su neki rekli da je porodica kupila ljubimca pre oko šest nedelja.

 Čuo sam je kako viče, ona je mrtva, ona je mrtva – ispričao je jedan komšija.

Policija je dodala da više niko nije povređen u incidentu i da specijalne službe pružaju pomoć porodici. Komšija čija deca idu u školu sa Alis rekao je za The Sun da je policija rekla meštanima da ostanu kod kuće u slučaju da pas pobegne. Po ulasku u kuću, životinju su uspavali.

Komšija je životinju opisao kao “velikog smeđeg psa” kojeg je porodica naizgled upoznala pre nekoliko nedelja. On je rekao da su ga “videli samo u kući”. Policija je sinoć potvrdila da je pas od tada “humano neutralizovan“, ali nije otkrila način na koji je ubijen.