OVO JE DARKO KOSTIĆ NOSIO U KESI! Otkriveni detalji sa saslušanja kreatora, advokat tvrdi: Iza svega ovoga je krađa

 OVO JE DARKO KOSTIĆ NOSIO U KESI! Otkriveni detalji sa saslušanja kreatora, advokat tvrdi: Iza svega ovoga je krađa

Foto: Youtube/Printscreen/Portal Informer

Modni kreator Darko Kostić saslušan je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnji da je u svom iznajmljenom stanu u Dobračinoj ulici lišio slobode i pretio ugrožavanjem života Š. H. (19).

Darkov advokat Dimitrije Ilić izneo je sada detalje saslušanja.

– Kostiću je određen pritvor. Dobili smo rešenje, žalićemo se. On je izneo odbranu, opovrgnuo je sve što je navedeno u krivičnoj prijavi. Ponudili smo dokaze, ponudili smo video snimke, svedoke. Svi navedeni dokazi nisu pronađeni u stanu kako je navedeno. Obavljen je pretres stana i u njemu ništa ono što je navedeno nije nađeno i mi se nadamo da će tužilaštvo da ispita sve činjenice koje smo mi dali i da će on umrzo biti na slobodi.

– Njemu je određen pritvor više preventive radi. Kako bi mogao da se oseća čovek koji ide u pritvor. Dobro je, ali tu je da se bori. Bori se, iznosio je odbranu preko sat i po. Tužiocu je odgovorio na sva pitanja i sam je predložio jedno 15 dokaza. On je oštećen ovde. Iz njegovog stana su odnete skupocene haljine i mi mislimo da iza svega ovoga stoji krađa ili ti teška krađa, a na tužilaštvu je to da dokaže – rekao je advokat Darka Kosića, pa otkrio šta je kreator nosio u kesi koju je nosio kada je priveden.

– Da, u kesi su bile pertle, kaiš, lična karta i pasoš. To je bilo u kesi, jer kad je lice zadržano ne može da ima pertle i kaiš da ne bi bilo suicida – naveo je advokat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *