OVO JE BILO NEMINOVNO! Otkriveno KO preuzima brigu o troje dece Ane i Brajana Volša!

 OVO JE BILO NEMINOVNO! Otkriveno KO preuzima brigu o troje dece Ane i Brajana Volša!

Foto: Instagram/Printscreen/anawalshe

Tri dečaka od dve, četiri i šest godina, deca misteriozno nestale Srpkinje Ane Volš, trenutno se nalaze u Odeljenju za decu i porodicu iz Masačusetsa, pri Centru za socijalni rad u Americi.

Kako Milanka Ljubičić otkriva, Anina majka, brigu o njima preuzeće njena starija ćerka koja živi u Kanadi.

Deca Ane Volš, čini se po njenim objavama na društvenim mrežama, bila su njen svet, te je vrlo često objavljivala srećne porodične fotografije.

– Ma koliko bila umorna, od posla i puta, uvek je mogla da se igra sa njima i da im se maksimalno posveti. U zavisnosti šta istraga pokaže, ali u najgoroj varijanti da mog deteta više nema, brigu o njima preuzeće moja starija ćerka, Anina sestra. Važno je da deca ostanu i odrastaju zajedno – navodi neutešna Milanka.

Kako kaže, njena ćerka je već u pregovorima sa nadležnim institucijama u Americi oko preuzimanja dece.

 Sud na kraju odlučuje o starateljstvu nad decom, ali mislim da će dozvoliti da ih preuzme moja starija ćerka. Aninu decu obožava, svaki dan se čuje sa njima od kako se ovo dogodilo, kako se oni ne bi potresli. Ona ima dvojicu sinova koji su odrasli, već i rade, a u Kanadi ima i veliku kuću, pa verujem i da će moći da im se posveti kako treba – kaže potrešena majka.

Ona dodaje da je svi pitaju zašto ona ne prihvati brigu, ali kako dodaje, niko ne pita da li ona to i može.

– Veoma sam bolesna i zbog toga nisam u stanju da brinem o svojim unucima. Jedva se brinem o sebi, a kamoli o troje mališana. Mislim da ni o jednom ne bih mogla da brinem – tužno kaže Milanka.

Podsetimo, ceo svet potresao je nestanak Beograđanke Ane Volš kojoj se 1. januara gubi svaki trag. Njen nestanak prijavile su kolege 4. janura, dok je suprug Brajan 8. janura uhapšen. On je 17. januara optužen za ubistvo supruge.

Brajan Volš, koji je pred američkim tužiocima negirao krivicu za ubistvo, ponovo će izaći pred sud 9. februara. Pretpostavlja se da će Brajan tada izneti i svoju odbranu.

Sve vesti o Srpkinji Ani Volš čitajte OVDE.