OVO JE BAKA SVIREPO UBIJENA KOD APATINA! Osumnjičen školski drug njene unuke, nožem se iživljavao nad staricom (FOTO)

 OVO JE BAKA SVIREPO UBIJENA KOD APATINA! Osumnjičen školski drug njene unuke, nožem se iživljavao nad staricom (FOTO)

Foto: Facebook

Beživotno telo bake (83), sa vidljivim povredama na vratu pronađeno je u ponedeljak u porodičnoj kući u Apatinu, a za njeno ubistvo juče je uhapšen školski drug njene unuke.

Meštani Apatina ispričali su da je mladić živeo nedaleko od ubijene starice, a iako se isprva sumnjalo da je motiv zločina koristoljublje, mladić potiče iz dobro situirane porodice.

Ona je imala apartmane u Crnoj Gori koje je izdavala, a on je završio fakultet i radio je u fabrici. Krvavo telo bake, prekriveno ćebadima, pronašla je komšinica sa kojom je inače baka svako jutro redovno pila kafu – rekle su komšije za lokalne medije.

Osumnjičeni mladić je identifikovan na osnovu DNK tragova, ali je otkriveno da je do kuće žrtve došao crvenim „puntom“, i sa njim se udaljio sa mesta zločina. Kod uhapšenog u kući navodno su nađeni krvava dukserica i farmerke, ali i obuća koje je koristio prilikom zločina.

Nož kojim je ubio staricu nađen je takođe na mestu zločina, a kako se nezvanično saznaje ubica se iživljavao nad žrtvom. Osim što je preklao nesrećnu ženu, on je izbo desetak puta po telu i licu.