OVO JE BAJKER KOJI JE POGINUO U NESREĆI NA KOPAONIKU! Bio vlasnik servisa za motorne sanke – na njima je i stradao (FOTO)

 OVO JE BAJKER KOJI JE POGINUO U NESREĆI NA KOPAONIKU! Bio vlasnik servisa za motorne sanke – na njima je i stradao (FOTO)

Foto: facebook

Tokom noći došlo je do tragedije na Kopaoniku kada je vozeći motorne sanke nastradalo dvoje mladih ljudi. Nesreća se dogodila kada su mladić i devojka sleteli sankama u uvalu i prevrnuli se.

U svojim objavama na društvenim mrežama predstavljao kao neko ko voli planinu i ko jako dobro vozi motorne sanke.

Kako se saznaje od prijatelja nastradalog muškarca iz Aleksandrovca, on je bio vlasnik servisa za popravku motornih sanki na Kopaoniku.

Foto: facebook

– Pre nego što će servis otvoriti na Kopaoniku, imao ga je i u Aleksandrovcu – kaže priijatelj.

Na njegovom Fejsbuk profilu, ispod fotografije, brojni prijatelji se opraštaju.

Da podsetimo, dve devojke su bile u kafeu na Karaman Grebenu do samog zatvaranja lokala. Tada su pitale da li može neko da ih poveze. Javila su se dvojica mladića koji su bili sa motornim sankama.

Mladić iz Aleksandrovca (39) i devojka iz Novog Sada (35) koji su bili na jednim sankama su se u prevrnuli u uvali i kotrljali pedesetak metara. Nedugo nakon toga, dvoje ljudi iz GSS-a se tuda vraćalo kući i ugledalo ih.

Pokušana reanimacija

Kako se saznaje, mladić i devojka davali su znake života, pokušana je reanimacija, ali nisu uspeli da ih spasu.

– Spasioci su bili van radnog vremena i van radnog vremena staza, slučajno su se našli na licu mesta. Zatekli su ih bez znakova života. Odmah su počeli reanimaciju i zvali kolege koje su u smeni. Kada su oni stigli prevezli su dvoje pronađenih mladih lica sankama i tabačem uz podršku Skijališta Srbije u trauma centar, ali nije im bilo spasa – rečeno je ranije.

Prema rečima upućenih, ova nesreća se dogodila na neobeleženom delu staze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *